İşte Fenerbahçe'nin yeni hedefi

İşte Fenerbahçe'nin yeni hedefi

SPOR Haberleri

Teknik direktör Ersun Yanal'ın hafta sonu derbiyi kazanmaları halinde en yakın rakiplerine 22 puan fark atarak şampiyonluğu kucaklayacaklar

Fenerbahçe'yi göreve başladığı ilk sezonda şampiyonluğa taşıyarak tarihe adını altın harflerle yazdırmak isteyen Teknik Direktör Ersun Yanal'ın bir başka planı daha ortaya çıktı.


Yanal'ın sezon sonu için futbolcularına 22 puanlık fark hedefi koyduğu öğrenildi. Sadece ligi zirvede tamamlamakla yetinmeyen ve tarihin en çarpıcı şampiyonluğuna imza atmanın hesapları içine giren Yanal'ın Beşiktaş ve Galatasaray derbilerini kazanmaları halinde bu hedefe kolay varacaklarını düşündüğü bildirildi.


Motivasyon çabası
Rakiplerinin kendilerine kaybetmesi halinde kalan haftalarda başka puan kayıpları da yaşamasının yüksek bir ihtimal olduğunu savunan deneyimli teknik adamın bu yüzden oyuncularının motivasyonunu yüksek tutmak için büyük gayret sarf ettiği belirtildi. Her fırsatta yakaladıkları büyük avantaja rağmen kalan tüm maçları kazanmak için sahaya çıkmaları gerektiğini vurgulayan Yanal'ın taraftara uzun yıllar konuşulacak bir şampiyonluk armağan etme uğraşında olduğu ifade edildi. Derbi galibiyeti ve Beşiktaş'ın da iki hafta içinde puan kaybetmesi halinde Antalya maçında tur atma planları kuran Fenerbahçe, bunu başarabilirse şampiyonluğa en erken ulaşan takım olacak. Bu arada ligi en çok puan farkıyla bitiren ekip ise 1987-88 sezonunda, 20 takımlı ligde Beşiktaş'ın 12 puan önünde ipi göğüsleyen Galatasaray olmuştu. SKORER

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...