Halterde beyaz sayfa

Halterde beyaz sayfa

SPOR Haberleri

Halter Federasyonu Başkanı Tamer Taşpınar, "İsrail'de halterin üzerine kara bulutlar çökmüştü. İnşallah orada yeniden doğacağız" dedi.

Avrupa Halter Şampiyonası, bugün İsrail'in Tel Aviv şehrinde başlıyor. Federasyon Başkanı Tamer Taşpınar, "Bilindiği gibi İsrail'de halterin üzerine kara bulutlar çökmüştü. Yine inşallah İsrail'de küllerimizden doğacağız. Nurcan Taylan iki yıl aradan sonra podyuma çıkacak ve inşallah çok başarılı olacak" dedi. Türkiye şampiyonaya 7'si kadın 15 sporcuyla katılacak. Kadınlarda 48 kiloda Nurcan Taylan ve Hacer Demirel, 53 kiloda Ayşegül Çoban, 63 kiloda Sibel Şimşek ve Neslihan Okumuş, 69 kiloda Assiya İpek, 75 kiloda Eda Çakal madalya arayacak. Erkeklerde ise 56 kiloda İsmet Algül ve Furkan Göcdeli, 62 kiloda Bünyamin Sezer ve Erol Bilgin, 69 kiloda Ekrem Ağıllı ve Gökhan Özenoğlu, 77 kiloda Semih Yağcı ve 94 kiloda Nezir Sağır podyuma çıkacak.

Bir sporcunun 6 yıldan önce yetişmediğini belirten Federasyon Başkanı Tamer Taşpınar, İsrail'den önemli derecelerle dönüp kamuoyunun beklentilerine cevap vereceklerini söyledi. nbsp;
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...