Trabzonspor'da Henrique'ye af!

/ Kaynak: DHA
Trabzonspor'da Henrique'ye af!

SPOR Haberleri  / DHA

İzinsiz Zokora'nın düğününe gittiği için idmana alınmayan Henrique, teknik heyetten özür dileyerek idmanda çalışmalara başladı

Trabzonspor teknik sorumlusu Hami Mandıralı, Zokora'nın İstanbul Çırağan Sarayı'ndaki düğününe izinsiz gittikleri için dün yapılan antrenmana almadığı Colman ve Henrique'yi sert şekilde uyardı. İki oyuncuya, takım arkadaşlarına karşı saygısızlık yaptıklarını söyleyen Mandıralı'nın, kadro dışı cezası vermeyi düşünmediği ancak para cezası verilmesinin gündemde olduğu öğrenildi. Bu arada Trabzonspor, basına kapalı olarak yapılan antrenmanla Gençlerbirliği maçının hazırlıklarını sürdürdü. Dünkü antrenmana alınmayan Henrique, antrenman öncesi takım arkadaşlarından özür diledikten sonra antrenmana katıldı. Arjantinli futbolcu Colman'ın ise takımdan ayrı olarak salonda çalıştığı. ardından da ayrı bir koşu yapacağı belirtildi. Colman'ın düğünden sonra İstanbul'da bir gece kulübünde eğlenmesinin teknik heyeti daha fazla kızdırdığı öğrenildi.


TRABZONSPOR'UN GÖZÜ ORHAN GÜLLE'NİN ÜZERİNDE
Trabzonspor, Gaziantepspor'un Trabzon kökenli oyuncusu Orhan Gülle'yi sezon sonunda kadrosuna katmak istiyor. Futbolcunun da Trabzonspor'da oynamaya sıcak bakması nedeniyle sezon sonunda transferin gerçekleşmesine kesin gözüyle bakılıyor. Kulübüyle sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Orhan'ın, yakın çevresine, "Trabzonspor beni isterse tabi ki gelirim" dediği, bordo mavili yönetiminde takımdaki Trabzonlu oyuncu sayısını artırmak için bu transfere sıcak baktığı belirtildi.


BAMBA DÖNÜYOR
Trabzonspor'un 30 Ocak'ta yaptığı antrenmanda sakatlanan ve sezonu kapattığı açıklanan Sol Bamba'nın, tedavisinin devam ettiği ve 2 hafta içerisinde Trabzon'a geleceği öğrenildi. Futbolcunun topla çalışmalara başlamasının 3 haftayı bulacağı ancak geçirdiği ameliyatın ardından sakatlığının çok büyük oranda geçtiği öğrenildi.

SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...