İsmail: Anneme hediye, Motta: Alışık olmadığım bölge

İsmail: Anneme hediye, Motta: Alışık olmadığım bölge

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ın sol beki İsmail Köybaşı, 'galibiyeti bana zor zamanlarımda destek olan aileme ve başta anneme teşekkür ediyorum' dedi.

Aylar sonra on bir şansı bulan Beşiktaş'ın sol beki İsmail Köybaşı, "Uzun zamandır oynamamak zor bir durum. Özlüyorsunuz, çok özlüyorsunuz. Heyecan benim hep içimde. Çok güzel bir duygu, çok mutluyum. Bana zor zamanlarımda destek olan aileme ve başta anneme teşekkür ediyorum. Bu galibiyeti ona armağan ediyorum" dedi. İsmail'in önünde oynayan Motta ise, "Zor bir maç oldu. Kayserispor 3 haftadır kazanıyordu. İsmail ile solda oynadık; alışık olmadığım bir pozisyon. Solu kapatmaya çalıştık, elimizden geleni yaptık. Seyirciyle aramızda iyi elektrik var, burada çok mutluyum, kalmak istiyorum" dedi.


DANY'Yİ YUHALADILAR

Olimpiyat Stadı'ndaki karşılaşma öncesi esami listesi okunurken Dany ismine sıra geldiğinde Beşiktaşlı taraftarlar Kamerunlu oyuncuyu yuhaladı. Dany'nin sahaya çıktığında moralinin bozulduğu görüldü. Bu arada uzun süredir sakat olan ve takımdan ayrı kalan Ömer Şişmanoğlu dünkü mücadelede siyah-beyazlı on sekiz kişilik kadroya yeniden dahil oldu. nbsp;

TWITTER'DAN

İkinci gol geldi ama hala arkamıza yaslanıp rahatça maç izleyemiyoruz neden mi? Çünkü Beşiktaşlı olmak bunu gerektirir.
@disi__kartallar nbsp;

Dany Beşiktaş'a geldi geleli gerilim filmi izlemeyi bıraktım. Alayı yavan geliyor!
@cartalete

"Beşiktaş Kayserispor'a 2. Lig'de başarılar diler" yazılı bir pankartla çıksaydık keşke…
@Gurolozduman nbsp;



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...