İnanılmaz teklif! Mancini ile Selçuk arasında kriz çıktı

İnanılmaz teklif! Mancini ile Selçuk arasında kriz çıktı

SPOR Haberleri

İtalyan çalıştırıcı, çıkmak isteyen yıldız futbolcuyu itip "oyna" dedi. 2 dakika sonra kenara gelen Selçuk formasını yere koyup hocasına tepki gösterdi.

Galatasaray, Fenerbahçe'yi puansız uğurladı ama karşılaşmaya Selçuk İnan ile Teknik Direktör Roberto Mancini'nin arasında yaşanan kriz damga vurdu. Mücadelenin 83. dakikasında sakatlık geçiren Selçuk İnan oyundan çıkmak istediğini ifade ederek saha kenarına geldi. Maç içinde sürekli tartıştığı yıldız oyuncusunun, bu hareketi karşısında çılgına dönen Roberto Mancini, Selçuk'un karşısına geçti ve saha içine doğru itti. Milli futbolcu yaşanan bu olay sonrasında formasını yere koydu. Yardımcı antrenör Tugay Kerimoğlu ise formayı yerden alırken, Selçuk İnan "Formayı Mancini'ye ver" işareti yapıp soyunma odasına indi. Yıldız ismi, Drogba ve Sneijder de güçlükle sakinleştirdi. nbsp;Yaşanan gerilimli dolu dakikaların ardından 2 dakika daha oyunda kalan Selçuk İnan, dakikalar 85'i gösterdiğinde yerini Veysel Sarı'ya bıraktı.
Zaman kazanacaktık
Maçın ardından konuşan Mancini, "Selçuk İnan'a sahada kalması gerektiğini söyledim, doktor sahaya gelecek ve biz de o sırada bir hamle yapmak için zaman kazanacaktık" dedi. Tecrübeli teknik adam maç ile ilgili ise Fenerbahçe'den daha iyi oynayarak rakiplerini mağlup ettiklerini söyledi. Mancini, "Eksik olan ikinci goldü. Yakaladığımız pozisyonlarda ikinci golü bulabilirdik. Baktığımızda 11-10 kaldığında topa hakim olan ve daha fazla topla oynayan bir Galatasaray vardı. Orada ikinci golü bulsak, eminim ki bu 3'e, 4'e gidebilirdi. Ne yazık ki ikinci golü atamadık" ifadelerini kullandı. İtalyan teknik adam, Fenerbahçe'nin güçlü bir takım olduğunu kaydederek, "Rakibimiz bir kişi eksik kalsalar bile mutlaka saygı duyulması gereken iyi bir takım" diye konuştu. Başkan Ünal Aysal'ı da öven İtalyan çalıştırıcı, "Gerçekten mükemmel bir başkana sahip olduğumuzu düşünüyorum. Çünkü ne olursa olsun hep takımın yanında olan ve destek veren bir başkanımız var" dedi.

nbsp;İnanılmaz teklif! Mancini ile Selçuk arasında kriz çıktı
ERKEN AYRILDI
Mancini ile yaşadığı tatsızlık sonrası Selçuk İnan, basın toplantısını beklemedi ve takım otobüsüne binmeyip kendi aracı ile stattan ayrıldı.



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...