Pistorius öldürdüğü sevgilisinin ailesinden özür diledi!

Pistorius öldürdüğü sevgilisinin ailesinden özür diledi!

MAGAZİN Haberleri

Ampüte atlet Pistorius yaklaşık 1 yıldır devam eden davada duruşma sırasında söylenenleri duymamak için zaman zaman kulaklarını tıkadı, gözyaşı döktü.

Güney Afrikalı ampüte atlet Oscar Pistorius'un kız arkadaşını öldürmekle yargılandığı davada genç sporcu duruşma sırasında söylenenleri duymamak için zaman zaman kulaklarını tıkadı, gözyaşı döktü.


"ÇOĞU GECE KORKUYLA UYANIYORUM"
Duygusal anlar yaşayan ve sözlerine güçlükle devam eden Pistorius, olaydan sonra yaşadığı travma nedeniyle çoğu gece korku içinde uykusundan uyandığını ve anti-depresan ilaç tedavisi gördüğünü söyledi.


"SİZİN İÇİN DUA EDİYORUM"
Sevgilisini yanlışlıkla öldürdüğünü yineleyen Pistorius, eve birisinin girdiğini sandığını söyledi ve "Aslında sadece Reeva'yı korumaya çalışıyordum" dedi. Pistorius, şöyle devam etti: "Bu trajedi yaşandığından beri ailenizi (Reeva Steenkamp'ın ailesi) düşünmediğim hiçbir an yok. Yaşananlardan dolayı özür diliyorum. Her sabah uyandığımda ilk olarak sizi düşünüp, sizin için dua ediyorum.


GÖZYAŞI DÖKTÜ
Pistorius, duruşma sırasında söylenenleri duymamak için zaman zaman kulaklarını tıkadı, gözyaşı döktü.
Pistorius öldürdüğü sevgilisinin ailesinden özür diledi!

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...