Demirören: Biz Pascal'ı göndermiştik

Demirören: Biz Pascal'ı göndermiştik

SPOR Haberleri

TFF Başkanı Yıldırım Demirören derbide Emre'ye dilini çıkaran Melo için G.Saray Yönetimi'ne 'gönderilmeli' mesajı verdi.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören dün bir televizyon kanalında çarpıcı açıklamalar yaptı. "Derbide futboldan başka her şey vardı" diyen Demirören, "Melo'nun dil çıkarmasına çok üzüldüm. Kurallar dahilinde Felipe Melo'ya görüntülerden yola çıkarak maalesef ceza veremiyoruz. Görüntülerden gidersek futbolcu kalmaz" sözlerini kullandı. Sonrasında G.Saray Yönetimi'ne çağrıda bulunan Demirören, "Galatasaray taraftarı kızabilir ama Beşiktaş Yönetimi Pascal Nouma'yı 'yaptığı hareketten' sonra göndermişti. Beşiktaş'ın Nouma için verdiği kararın bir benzerini Galatasaray Yönetimi'nin Melo için vermesi gerekebilir" şeklinde konuşarak önemli ifadeler kullandı. "Emre Belözoğlu'nun yaptığı hareketler de bir milli futbolcu olarak ona yakışmadı" vurgusu yaptı.


3 TEMMUZ'A İNANMIYORUM


nbsp;Demirören 3 Temmuz süreciyle alakalı olarak da, "Bugünün Türkiye'sinde o davaların gerçekçi olduğuna ne kadar inanıyorsunuz? Bazı şeyleri kapatmamız lazım, bazı şeyler bitti. Taraftarı da germemek lazım. Yıldırım Demirören ağzından çıkan sözden dönmez. Sadri Şener'e 'Haklıysan kupanı alırsın' dedim. Milli Takım turnuvalara gidemeyecekti, Türk futbolu bitmişti. Olumlu tarafından alalım, bu olay bitti. UEFA'nın kulüplerle olan davası tamamen kapandı. Ama kişilerle olan dava devam ediyor" değerlendirmesi yaptı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...