Melo'nun o hareketi incelenecek

Melo'nun o hareketi incelenecek

SPOR Haberleri

Derbiye damga vuran Felipe Melo'nun, Emre Belözoğlu'nun ihracından sonra yaptığı hareketler hakem raporlarında yer almadı.

Galatasaraylı futbolcunun önce dilini çıkarması, ardından Emre'ye yönelik el hareketi yapması "sportmenliğe aykırı" hareket olarak değerlendirilirken, Brezilyalı oyuncunun görüntülerinin yayıncı kuruluştan istenerek hukuk müşavirliği tarafından nbsp;inceleneceği öğrenildi. nbsp;Ancak hakem Bülent Yıldırım'ın tanık olduğu ve ihtara gerek duymadığı bu eylem nedeniyle Melo'nun PFDK'ya sevk edilme ihtimalinin düşük olduğu bildirildi. nbsp;Öte yandan maçın bitiş düdüğünden sonra hakem Yıldırım'ın yanına giderek önce elini sıkan ardından da bazı cümleler sarf eden Fenerbahçeli Caner Erkin'in söz konusu eyleminin de hakem raporlarında yer almadığı ifade edildi.
SKORER
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...