Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na 'Saldırının takipçisi olacağım'

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na 'Saldırının takipçisi olacağım'

Politika Haberleri

Yumruklu saldırının ardından Kılıçdaroğlu'nu arayan Başbakan Erdoğan,"Geçmiş olsun... Bu saldırının takipçisi olacağım. Saldırıyı kınıyorum'' dedi

TBMM'de yumruklu saldırıya uğrayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu Cumhurbaşkanı Gül ve Başbakan Erdoğan, telefonla arayarak geçmiş dileklerini iletti.Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu telefonla arayarak geçmiş olsun dileğinde bulundu. Başbakanlık kaynaklarından edinilen bilgiye göre Erdoğan, TBMM'den Resmi Konut'a geçmesinin ardandan Kılıçdaoğlu ile bir telefon görüşmesi yaptı. Erdoğan'ın Kılıçdaroğlu'na Meclis'te yumruklu saldırıya uğramasından büyük üzüntü duyduğunu belirterek, olayı şiddetle kınadığını ve bu tür bir hadisenin asla tasvip edilemeyeğini ifade ettiği öğrenildi.Başbakan Recep Tayyip Erdoğan daha sonra CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu aradı. Erdoğan, "Geçmiş olsun... Bu saldırının takipçisi olacağım. Saldırıyı kınıyorum'' dedi. Kılıçdaroğlu da Başbakan Erdoğan'a teşekkür etti.

GÜL DE ARADI

CHP Basın Birimi'nden yapılan yazılı açıklama şöyle "TBMM'de Grup toplantısına giderken nefretle kınanan alçakça bir saldırıya uğrayan Genel Başkan Kemal nbsp;Kılıçdaroğlu'nu nbsp;Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, önceki Cumhurbaşkanlarımızdan Süleyman Demirel ile Ahmet Necdet Sezer, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, BDP Genel Başkanı Selahhattin Demirtaş ve BBP Genel Başkanı Mustafa Destici telefonla aradı, TBMM Başkanı Cemil Çiçek ise ziyaret ederek saldırıdan duyduğu üzüntüyü belirtti ve geçmiş olsun dileklerini iletti.
nbsp;(Ajanslar)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...