Olcan Adın için şok talep ve o yorum: 'Uçak mı alıyoruz'

Olcan Adın için şok talep ve o yorum: 'Uçak mı alıyoruz'

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın transfer listesinde olan Olcan Adın için belirlenen 6 milyon avroluk bonservis bedeli sarı-kırmızılı yönetimde büyük bir şaşkınlık yaşattı.

Galatasaray ve Beşiktaş'ın transfer listesinde yer alan Olcan Adın için belirlenen bonservis bedeli dudak uçuklattı. Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun "satmayacağız" dediği Olcan için ısrarını sürdüren Galatasaray ve Beşiktaş, bordo-mavili kulüp tarafından şok bir bonservis bedeli ile karşı karşıya bırakıldı. Trabzonspor ile yaptığı son görüşmede Yekta Kurtuluş + 2 milyon avroluk bir teklif sunan Galatasaray, bordo-mavili kulübün belirlediği 6 milyon avroluk bonservis bedeli karşısında büyük bir şok yaşadı.
29 yaşındaki futbolcu için takas + 2 milyon avro belirleyen Galatasaray Yönetimi, belirlenen bonservis bedeli karşılığında stratejisini değiştirerek bordo-mavili yönetimin indirime gitmesini beklemeye başladı. 29 yaşındaki Olcan Adın için 6 milyo avro bonservis bedeli belirlenmesi saırı-kırmızılı yönetimin kendi içerisinde de ilginç yorumlara neden oldu. Transfer çalışmalarını sürdüren ekibin, Olcan Adın için talep edilen bonservis bedeli karşısındaki en dikkat çeken yorumu; "Uçak mı alıyoruz" oldu. (Kaynak: Sporx)


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...