İngiltere'nin göbeğinde skandal! Lösemiyi yendi, tozdan öldü!

İngiltere'nin göbeğinde skandal! Lösemiyi yendi, tozdan öldü!

YAŞAM Haberleri

9 yaşındaki Jamie Cartwright, iki defa lösemiyi yendi ancak Birmingham Çocuk Hastanesi'ndeki inşaat çalışmasından gelen tozlardan öldü.

Jamie'nin tozlardan dolayı akciğer enfeksiyonu geçirdiği, bunun da beyin kanamasına yol açtığı bildirildi. Yapılan soruşturmada, hastane "hassas durumdaki insanları koruyamadığı" için eleştiri yağmuruna tutuldu. Adli Tıp raporunda, çocuğun tedavi gördüğü hastanedeki inşaat çalışmasındaki tozlardan enfeksiyon kaptığı, hastanenin riskleri asgariye indirmek için gerekli tedbirleri almadığı ifade edildi. Jamie, ilk olarak 2006'da lösemiye yakalanmış, kemoterapi görerek iyileşmişti. Çocukta 2012'de yeniden lösemi teşhis edildi. Jamie, hastanede inşaat çalışması sırasında 2013 senesinde birçok kere hastaneye gelerek tedavi gördü. Tekrar lösemiyi yenen küçük Jamie, bu defa akciğer enfeksiyonu ve beyin kanaması sebebiyle hayatını kaybetti.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...