Fenerbahçe'de Diego Ribas heyecanı

Fenerbahçe'de Diego Ribas heyecanı

SPOR Haberleri

Sarı-lacivertlilerin bir süre önce görüşmelere başladığını duyurduğu Diego'yla pazartesi günü resmi sözleşme imzalayacağı öğrenildi.

Fenerbahçe'de Diego Ribas heyecanı yaşanıyor. Sarı-lacivertlilerin bir süre önce görüşmelere başladığını duyurduğu Diego'yla pazartesi günü resmi sözleşme imzalayacağı öğrenildi. Şampiyonlar Ligi finali sebebiyle resmi açıklamanın yapılmadığı, Diego'nun Fenerbahçe formalı fotoğrafının yarın kulübün sitesinden yayınlanacağı ifade edildi. nbsp;

EMENİKE: TRABZON'DAN İNTİKAM ALDIM

Galatasaray galibiyetine yedek soyunduğu için sevinemediğini söyleyen Emenike, "Karabük'te oynarken Trabzon'da sakatlanmıştım. Bunun hesabını attığım golle sordum" dedi.

Fenerbahçe'nin en önemli gol ayaklarından Emmanuel Emenike, Türkiye'ye geri dönüşünden şampiyonluk mücadelesine, transferinden Dünya Kupası'na kadar hakkında tüm merak edilenleri cevapladı. Sezon başında Fenerbahçe'ye yeniden transfer olmasını "Rüyam gerçek oldu" sözleriyle özetleyen Nijeryalı yıldız, "Gelirken amacım başarılar elde etmek, şampiyonluklar kazanmaktı. İlk sezonumda bunu başardığımız için, taraftarımızı hayal kırıklığına uğratmadığımız için çok mutluyum" dedi. Son dakika gollerinin şampiyonlukta büyük etkisi olduğunu ifade eden Emenike, "Gerçekçi olmak gerekirse, ben çok iyi değildim. Ama kendime olan güvenimi ve inancımı hiç kaybetmedim. Maçtan önce ettiğim dualar ve taraftarımız beni motive etti" diye konuştu.

Hakem faul bile vermemişti

Emenike, Trabzon ve Galatasaray maçlarıyla ilgili olarak ise çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Kadıköy'deki Galatasaray galibiyetine çok fazla sevinemediği söyleyen Nijeryalı, "Kazanmamız çok önemliydi ama maça 11'de başlayamadığım için burukluk hissettiğimi de gizlemeyeceğim" ifadesini kullandı. Olaylı Trabzon deplasmanında attığı gole de değinen Nijeryalı, "Bu maçın benim için ayrı bir önemi vardı. Karabük'te Trabzon'a karşı oynadığımda o maçta beni sakatlamışlardı. Sahadan çıktıktan sonra doğrudan hastaneye gitmiştim. Hakem o pozisyonda faul bile vermemişti. Bu nedenle ayrı bir hırs vardı içimde. Bunu kimseye söylemiyordum ama o gol benim için ayrı önem taşıyor. Amacıma da ulaştığımı için ayrı bir sevinç yaşadım" dedi.

Aziz Yıldırım babamdan öte nbsp;

Golcü oyuncu 'baba' olarak nitelediği Başkan Aziz Yıldırım'a da övgü yağdırırken, "Kötü günlerimde de hep yanımda oldu, bana sahip çıktı. Ayağa kalkmamı sağladı. Açık söylüyorum, Nijerya'daki öz babamın bile yapmadığı şekilde bana nasihatlerde bulundu. O yüzden benim için özel bir insan" ifadelerini kullandı. Dünya Kupası'nda boy gösterecek olmanın heyecanını yaşadığını söyleyen Emenike, şampiyonada Nijerya'nın şansıyla ilgili olarak ise "Fenerbahçe'deki aile ortamını yakalarsak Dünya Kupası'nda büyük bir sürpriz yapabiliriz. Evet, belki zor ama hedefimiz dünya şampiyonluğu" dedi. Emenike, kariyer hedefiyle ilgili olarak da "İtalya'da oynamak isterim. Futbolu bıraktıktan sonra ise Fenerbahçe'de teknik direktörlük yapmak çok güzel olur" diye konuştu. ? M.Emin ULUÇ


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...