Kampl'ın menajerinden Fenerbahçe açıklaması!

Kampl'ın menajerinden Fenerbahçe açıklaması!

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'nin transfer listesinde olan Kevin Kampl için flaş açıklama menajer Michael Ruhnau'dan geldi.

Diego'nun ardından bir yabancı transferi daha yapmak için harekete geçen Fenerbahçe, Kevin Kampl için çalışmalarını hızlandırdı. Salzburg'tan ayrılarak bir başka takıma transfer olmak isteyen Kampl için Fenerbahçe'nin yanı sıra Arsenal ve Bayer Leverkusen de ciddi olarak devreye girdi. Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal'ın da ısrarlı bir şekilde transfer edilmesini istediği Kampl için flaş açıklamalar oyuncunun menajeri Michael Ruhnau'dan geldi. Kampl'ın Salzburg için çok önemli bir oyuncu olduğunu ifade eden Ruhnau, Fenerbahçe hakkında da açıklamalarda bulundu.
HER TAKIMA ÖZEL BONSERVİS BEDELİ nbsp;
Salzburg'un Kampl'ı bırakmaya niyetinin olmadığını ancak iyi tekliflerin de her zaman değerlendirileceğini ifade eden Ruhnau, "Avrupa'nın çeşitli takımlarından teklifler geliyor, bu doğru. Salzburg'un bazı kulüpler ile görüşmeleri var ancak bu kulüpler hakkında kesinlikle bir şey söylememem. Sabit bir bonservis bedelinden bahsetmek söz konusu değil, zira takım için belirlenen farklı bonservis bedelleri var. " dedi.
FENERBAHÇE İÇİN DE AÇIKLAMA
Arsenal, Leverkusen ve Fenerbahçe'nin Kampl'a olan ilgisini doğrulayan Ruhnau, "Kampl'ın sözleşmesinde 12 milyon avroluk serbest kalma maddesi var ve teorik olarak 12 milyon avroyu getiren kulüp Kampl'ı transfer edebilir ancak bu rakamlar üzerinde sıkı bir şekilde durmak anlamsız. Tıpkı Leverkusen gibi Fenerbahçe'nin de Kampl'a bir ilgisi söz konusu ve biz bu durumu yakından takip ediyoruz. Leverkusen gibi Fenerbahçe de bizim ilgimizi çeken bir kulüp" şeklinde konuştu. (Kaynak: Sporx)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...