Soma'da madencilerden istifa kararı!

/ Kaynak: AA
Soma'da madencilerden istifa kararı!

GÜNDEM Haberleri  / AA

Maden faciasında iş yerinde örgütlü sendika Maden-İş'in de sorumluluğu bulunduğunu iddia eden bir grup işçi, toplu istifa kararı aldı.

Soma' da Türkiye Maden İşçileri Sendikası Ege Bölge Şubesi' ne yürüyüp binaya girmek isteyen maden işçilerini polis engelledi. nbsp;
Çıkan arbede sırasında 1 polis memuru bacağından yaralandı. Sendika başkanının açıklama yapacağı haberinin üzerine maden işçileri Kaymakamlık binasına doğru yürüyüşe geçti.
SÜRPRİZ İSTİFA!
Maden İşçileri Sendikası Ege Bölge Şubesi Başkanı Tamer Küçükgençay, kaymakamlık önündeki meydanda bekleyen işçilere seslendi, istifa ettiğini açıkladı.
SENDİKA YÖNETİMİ DE İSTİFA ETTİ
SOMA'da işçilerin tepkisi üzerine Türkiye Maden İş Ege Şube Başkanı Tamer Küçükgencay'ın istifasının ardından beş kişilik yönetim kurulu da istifa ettiğini açıkladı. Ancak bu açıklamalar işçileri yatıştırmaya yetmedi. İşçiler sendikayı protesto etmeyi sürdürüyor. nbsp;


GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...