Diyarbakır'da aileler BDP binasını bastı!

/ Kaynak: İHA
Diyarbakır'da aileler BDP binasını bastı!

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Diyarbakır'da çocukları dağa çıkan aileler, BDP Diyarbakır İl Başkanlığını bastı. Aileler içeride darp edildiklerini iddia etti.

Diyarbakır'da, çocukları dağa çıkan bir grup aile, BDP Diyarbakır il binasına geldi. Çocuklarının geri getirilmesi için BDP'li yetkililerle görüşmek isteyen aileler, iddiaya göre il binası içinde bir grup tarafından taş ve sopalarla darp edildi. nbsp;Bunun üzerine dışarı çıkan aileler, sloganlar atarak binanı önünde beklemeye başladı. Olay yerine çok sayıda çevik kuvvet ekibi sevk edilirken, darp edildiği iddia edilen iki kişi ambulansa alınarak tedavi altına alındı. nbsp;Polis ekipleriyle görüşen aileler BDP Diyarbakır il binası önünden ayrıldı. nbsp;Aileler, Sur ilçesinde bulunan Selehaddin-i Eyyubi Meydanı'nda oturma eylemi yapma kararı aldı. nbsp;Öte yandan, 20 Mayıs'ta Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi önünde toplanan bir grup anne, 23 Nisan'da çocuklarının dağa kaçırıldığını öne sürerek, çocukları gelene kadar süresiz oturma eylemi başlatmıştı.
GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...