Yekta: 4. yıldız bizim olacak

Yekta: 4. yıldız bizim olacak

SPOR Haberleri

'Bizler her sezonda şampiyon olmak gibi bir zorunluluğumuz olduğunun bilincindeyiz. 4. yıldızı kazanmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız'

Yekta Kurtuluş, yeni sezon öncesi iddialı konuştu. GS Store'un katalog çekimlerine eşi Çisem ve oğlu Rüzgar'la katılan başarılı oyuncu, geride bıraktığımız sezon kaçan şampiyonlukla ilgili olarak, "Florya'nın kapısından girdiğiniz andan itibaren hayatınızda tek hedefiniz vardır o da zirve. Kaçan her şampiyonluk tabii ki bizi üzer. Çünkü G.Saray için şampiyonluk ve kupa kazanmak bir gelenektir. Bizler her sezonda şampiyon olmak gibi bir zorunluluğumuz olduğunun bilincindeyiz. 4. yıldızı kazanmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız" ifadelerini kullandı. Yeni sezonda en büyük kozlarının TT Arena olacağını vurgulayan Yekta, "Umarım tüm sezonu tam kapasiteyle, neredeyse hatasız oynarız" diye konuştu.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...