Paraşütçü gökdelende böyle asılı kaldı, işte o anlar - İZLE

Paraşütçü gökdelende böyle asılı kaldı, işte o anlar - İZLE

YAŞAM Haberleri

Avrupa'ın en yüksek binası olan Sapphire'den gösteri atlayışı yapan bir paraşütçü binada asılı kaldı, yürekler ağza geldi işte o anlar - İZLE

18 ayrı ülkeden 65 lisanslı profesyonel paraşütçünün katıldığı yarışmada, sporculardan birinin paraşütü, orta katlardan birinin penceresine takıldı.Dünyanın çeşitli ülkelerinden gelen paraşütçülerin katıldığı "Probase Dünya Kupası"nın İstanbul ayağında, Avrupa'nın en yüksek binası İstanbul Sapphire'den paraşütle atlayan bir sporcu orta katlardan birinde asılı kaldı.
Şampiyonaya katılan paraşütçüler sırasıyla 236 metre ile Avrupa'nın en yüksek binası olan İstanbul Sapphire üzerinden atlayış yaptı. 18 ayrı ülkeden 65 lisanslı profesyonel paraşütçünün katıldığı yarışmada, sporculardan birinin paraşütü, orta katlardan birinin penceresine takıldı.Havada asılı kalan paraşütçü kurtarıldı.

##tgvideo##

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...