Olcan'a Kartal pençesi

Olcan'a Kartal pençesi

SPOR Haberleri

Transferi olumlu sonlandırmak için devreye bordo-mavililerle iyi ilişkiler içinde olan 2. Başkan Ahmet Nur Çebi girecek.

Trabzonspor'un bütün direncine rağmen Beşiktaş'ın Olcan ısrarı devam ediyor. Bordo-mavilileri ikna etmek için devreye İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi girecek. Trabzonlu olması ve bordo-mavili kulübün Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ile iyi ilişkileri bulunan Çebi, Tolga Zengin transferinde olduğu gibi bu işi de kendisi bitirecek. Önümüzdeki günlerde memleketi Trabzon'a giderek bordo-mavili yöneticilerle görüşecek olan Ahmet Nur Çebi, İbrahim Hacıosmanoğlu'na takas ve para önerisi sunacak. Burak ve Selçuk transferleri sonrası Galatasaray'la arası açılan Trabzonspor'un Olcan için devrede olan sarı-kırmızılılara ret cevabı vereceği ve Beşiktaş'ın teklifini kabul edeceği öğrenildi.
TÖRE RUBİN KAZAN'DA
Gökhan Töre'nin bonservisinde indirim yapmayan Rubin Kazan'ın tutumu sonrası genç oyuncudan vazgeçen siyah-beyazlılar, Rus temsilcisiyle yapılan görüşmeleri sonlandırma kararı aldı. Yıllık ücretinin artırılmasını isteyen milli futbolcunun bu tutumu da siyah-beyazlıların transferden vazgeçmesini etkiledi. Bu arada Rubin Kazan, 20 Haziran'da başlayacak kamp programına Gökhan Töre'yi de dahil etti.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...