Barcelona'dan Arda Turan itirafı

/ Kaynak: İHA
Barcelona'dan Arda Turan itirafı

SPOR Haberleri  / İHA

Barcelona Başkanı, Atletico Madrid formasıyla adından sıkça söz ettiren Arda'ın Katalan takımına transferi hakkında yaptığı açıklamalarla son noktayı koydu

Barcelona Başkanı Josep Maria Bartomeu, Atletico Madrid formasıyla adından sıkça söz ettiren Arda Turan'ın Katalan takımına transferi hakkında yaptığı açıklamalarla son noktayı koydu. İspanya'da Onda Cero radyosuna telefon bağlantısı yaparak Arda Turan'ın Barcelona'ya transferi hakkında açıklamalarda bulunan Katalanlar'ın başkanı Bartemou, milli futbolcunun çok iyi bir futbolcu olduğunu söyledi. Barcelona Başkanı Maria Bartemou, Arda ile ilgili herhangi bir transfer girişimlerinin olmadığını ifade ederek, "Çok iyi bir futbolcu. Bu sezon sergilediği performans ile bunu herkese kanıtladı. Atletico Madrid'in onu satacağını düşünmüyorum. Bizim de transfer ile ilgili herhangi bir girişimimiz olmadı" şeklinde konuştu.
SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...