BAŞA DÖN

Türkiye Gazetesi

Anasayfa > Haber > LEZZET kaynakları

LEZZET kaynakları

Kristal Kola Genel Müdürü Mahmut Erdoğan, üretim yaptıkları tesislerle ilgili de şu bilgilendirmede bulundu: Balıkesir Tesisleri - Balıkesir’e 20 kilometre uzaklıkta. 5 bin 400 metre karesi kapalı olmak üzere toplam 8 bin metre karelik alan üzerinde kurulu. Tesislerde şurup üretim ünitesi, 4 adet dolum hattı bulunuyor.



Kristal Kola Genel Müdürü Mahmut Erdoğan, üretim yaptıkları tesislerle ilgili de şu bilgilendirmede bulundu: Balıkesir Tesisleri - Balıkesir’e 20 kilometre uzaklıkta. 5 bin 400 metre karesi kapalı olmak üzere toplam 8 bin metre karelik alan üzerinde kurulu. Tesislerde şurup üretim ünitesi, 4 adet dolum hattı bulunuyor. Kırıkkale Tesisleri - Şubat 1997 yılında faaliyete geçen fabrika 6 bin metre karesi kapalı alan olmak üzeri toplam 10 bin 250 metre kare alan üzerinde kurulu bulunuyor. Tesislerde şurup üretim ünitesi ve iki adet dolum ünitesi bulunuyor. Sapanca Tesisleri - 3 bin 686’sı kapalı alan olmak üzere toplam 10 bin 530 metre karelik alanda kurulu. Tesislerde yarım, 1.5 ve 5 litrelik pet su şişesi dolumu yanısıra 19 litlerilik polikarbon şişelere de dolum yapılıyor. Edremit Tesisleri - 750 metre karesi kapalı alan olmak üzere 16 bin 900 metre karelik alan üzerine kurulu bu tesis, oksijen bakımından dünyanın en zengin ikinci bölgesi olan Kazdağı’nda kurulu. Üretime Mart 2000 yılında başlayan tesis maden suyu dolumu yapıyor.
 
 
 
 
 
 
 
Reklamı Geç
KAPAT