Caner krizi büyüyor

Caner krizi büyüyor

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'yle sözleşme yenilemesine kesin gözüyle bakılan milli futbolcu Caner Erkin'in henüz imza atmaması gerginliğe neden oldu.

Kariyerinin en parlak sezonunu yaşayarak Fenerbahçe'nin şampiyonluğunda büyük pay sahibi olan Caner Erkin'in ile sarı-lacivertli yönetim arasındaki uçurum büyüyor. Sezon sonunda yeni sözleşme imzalamasına kesin gözüyle bakılan Caner'in talepleriyle Fenerbahçe Yönetimi'nin teklifi birbirinden uzak kalınca tansiyon yükseldi, süreç uzadı. Medyaya yansıyan haberler nedeniyle Caner'in menajeri Batur Altıparmak'a tepki gösteren Başkan Aziz Yıldırım'ın "Chelsea, Inter gibi takımlardan bahsediliyor. Bu haberleri siz sızdırıyorsunuz" suçlamasında bulunduğu öğrenildi. Caner'in 800 bin dolarlık maaşının 2.5 milyon avroya yükseltilmesini talep etmesini bir dereceye kadar makul karşılayan Yıldırım'ın özellikle 1.5 milyon avroluk imza parası isteğine sert çıktığı belirtilirken, "Caner'i kimse istemezken biz kapılarımızı açtık. İlk yılındaki performansını da biliyoruz. Bu sene çıkış yaptı ve hakkını vereceğiz. Ama şartları biz belirleyeceğiz" dediği öne sürüldü.
ÖNCELİĞİM FENERBAHÇE AMA...
Caner'in Fenerbahçe'nin bonuslarla beraber 2.1 milyon avroyu bulan teklifine sıcak bakmamasının arkasında yatan neden ise takımdaki diğer lejyonerlerin aldığı yüksek ücretler. İmza parasında ısrarcı olan milli oyuncunun, "Ben Fenerbahçe'de mutluyum ve burada kalmak istiyorum. Avrupa'dan gelen çok sayıda teklif olmasına rağmen de önceliğimin Fenerbahçe olduğunu da her zaman söyledim. Yabancı takımların verdiğinin daha altına bir rakama imza atmaya hazırım ama takım içinde benden fazla kazanan yedekler olmasını kaldıramam" diye ayak dirediği belirtiliyor. gt; M.Emin ULUÇ


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...