Peçeteye yazdığı not hayatını kurtardı

/ Kaynak: İHA
Peçeteye yazdığı not hayatını kurtardı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Konya'da 3 kişi tarafından kaçırılan kadın, tutulduğu evin penceresinden dışarıya attığı peçeteye kaçırıldığını yazınca polis operasyonuyla kurtarıldı.

İddiaya göre, Konya'nın Derbent ilçesinde çalıştığı tarladan annesi ile evine dönen 35 yaşındaki Emel Ö., ilçede yaşayan İsmail K. (42), Mevlana Ö. ve Bekir G. tarafından bir otomobile zorla bindirilerek kaçırıldı. Antalya'nın Alanya ilçesine götürülen kadın zorla tutulduğu evde bir odaya kilitlendi. Cebinde ezberlemeye çalıştığı dua yazılı peçete olan kadın odadaki kalemle peçetenin diğer tarafına, 'Konya'nın Derbent ilçesinden zorla kaçırıldım. Allah rızası için polise haber verin' yazarak araladığı panjurdan dışarı attı.


Yolda yürürken notu gören bir kişi polise ihbarda bulundu. Eve gelen polis İsmail K. ile Mevlana Ö.'yü gözaltına alırken kadını kurtardı. Poliste ifadesi alınan kadına hastaneden darp raporu verilirken, şikayeti üzerine 2 şahıs tutuklanarak Antalya L Tipi Cezaevine gönderildi. Olay sırasında evde olmayan Bekir G. için yakalama kararı çıkarıldı.
YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...