Hacıosmanoğlu'ndan çok sert sözler

Hacıosmanoğlu'ndan çok sert sözler

SPOR Haberleri

Hacıosmanoğlu, 'Kim hakkı olmayan parayı üstüne yazdırdıysa şerefsizdir.' 'Aralık ayına kadar iyi bir takım kuramazsak görevi bırakırım' dedi.

Trabzonspor'un 32. Olağan Genel Divan Kurulu Toplantısı dün gerçekleştirildi. Başkan İbrahim Hacıosmaoğlu, açıklamalarıyla toplantıya damga vurdu. Eleştirilere cevap veren Hacıosmanoğlu, "Geçmişe gitsek 1 yıl önce yaptıklarımın %50'sini yapmazdım. Son bir senede verdiğim mücadeleyi hayatımın belirli döneminde versem, Türkiye'nin en zengini olurdum" dedi. nbsp;
Sadri Şener hakkında Trabzon 3. Asliye Ceza Mahkemesi'nde 'güveni kötüye kullanma ve özel belgede sahtecilik' suçlarından açılan dava ile ilgili konuşan Hacıosmanoğlu, "Kim Trabzonspor'da hakkı olmayacak parayı üstüne yazdırdıysa şerefsizdir. Bu İbrahim Hacıosmanoğlu-Sadri Şener meselesi değildir. Bağımsız denetçilere denetlettirdik. Denetim raporlarını da adli makamlara iletmek zorundayız" diye konuştu.
Yeniden seçim için Yargıtay'dan çıkan sonuca göre hareket edeceklerini belirten İbrahim Hacıosmanoğlu, "Yeni sezonda 4'üncülüğe oynayacak bir başkan olmak istemiyorum. Takımın yeni olacak hocasıyla beraber çalışmalara başladık. Aralık ayına kadar şampiyonluğa oynayan bir takım olmazsak görevimi teslim ederim" dedi.
Aziz Yıldırım için AYM'ye başvuru
Aziz Yıldırım için Anayasa Mahkemesi'ne şahsi başvuru yapacağını da açıklayan Hacıosmanoğlu, "Yargıtay'ın açılışında hukuk dersi veren Anayasa nbsp;Mahkemesi Başkanı'na, Aziz Yıldırım askerlikten kaçtığı için, sahte çürük raporu alan bu adam için başvuruda bulunacağım" diye konuştu. nbsp;UEFA'dan gelen yazıya da değinen Trabzonspor Başkanı, "Kupa gelecek dedik. Sanki kupa arkadaşın evindeydi de alıp gelecektim. Bu bir hukuk mücadelesi. Sonuç alana kadar sürdüreceğiz. Bu adaletsizlik Avrupa'nın sopasıyla ortadan kalkacak. Şunu da söyleyeyim federasyon seneye kalmayacak. Dünkü yazı F.Bahçe kulübüne gelmedi. Bu ilk hamlemizdir. 3-5 ay daha sabırlı olalım. UEFA onların biletini kestiğinde görüşeceğiz" ifadesinde bulundu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...