Kastamonu Çatalzeytin'de belediye başkanlığına Uğuz seçildi

/ Kaynak: AA
Kastamonu Çatalzeytin'de belediye başkanlığına Uğuz seçildi

Politika Haberleri  / AA

Çelik, resmi olmayan sonuçlara göre, Çatalzeytin Belediye Başkanlığını, adayları Musa İhsan Uğuz'un kazandığını açıkladı.

AK Parti Kastamonu İl Başkanı Çelik, resmi olmayan sonuçlara göre, Çatalzeytin Belediye Başkanlığını, adayları Musa İhsan Uğuz'un kazandığını açıkladı.

Çelik, gazetecilere yaptığı açıklamada, kendilerine gelen bilgilere göre, yenilenen seçimlerde adayları Uğuz'un, yaklaşık 90 oy farkla belediye başkanlığını kazandığını söyledi.

Çatalzeytin'de 30 Mart'taki belediye başkanlığı seçimini, resmi olmayan sonuçlara göre, 643 oy alan AK Parti'nin adayı Musa İhsan Uğuz'un, MHP adayı Ahmet Demir'e karşı 10 oy farkla kazandığı açıklanmıştı.

MHP Genel Merkezi, sayım işlemi ile tutanak zaptı sırasında usulsüzlükler yapıldığı ve bir sandıktaki oyların pencereden atıldığı iddiasıyla İlçe ve İl Seçim Kuruluna yaptığı başvurunun reddedilmesi üzerine YSK'ya başvurmuştu.

İtirazı haklı bulan YSK, belediye başkanlığı seçiminin yenilenmesine karar vermişti.

Uğuz'un özgeçmişi

Kastamonu'nun Çatalzeytin ilçesinde 1967'de doğan Uğuz, ilkokul, ortaokul ve lise eğitimini ilçede tamamladı. nbsp;

İstanbul Yıldız Teknik Üniversitesi nbsp; Mimarlık Fakültesi mimarlık bölümününden 1988'de mezun olan Uğuz, nbsp; 1994'de Çatalzeytin Belediyesinde mimar olarak meslek hayatına başladı.

1999, 2004 ve 2009 mahalli idareler seçiminde 3 kez nbsp; belediye başkanı seçilen Uğuz, evli ve 2 çocuk babası ve orta derecede Almanca biliyor.

Politika
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...