Sultanlar sükse yaptı

Sultanlar sükse yaptı

SPOR Haberleri

2015 CEV Kadınlar Avrupa Şampiyonası'nı daha önce garantileyen milliler son maçta Belarus'u kolay geçti

İzmir'de yapılan 2015 CEV Kadınlar Avrupa Şampiyonası 2. tur elemeleri A Grubu 2. turnuvasında önceki gün Finlandiya'yı 3-1 yenerek finalleri garantileyen A Milli Kadın Voleybol Takımı dünkü son maçta da Belarus'a set vermedi. Prestij niteliğindeki karşılaşmada üstün bir oyun sergileyen Sultanlar zorlu geçen ilk seti 25-22 kazanarak Belarus'un direncini kırdı. İkinci sette rahat bir oyun sergileyen milliler 25-13'lük sonuçla karşılaşmada 2-0 öne geçti. Son seti de 25-14 alan ay-yıldızlı ekibimiz karşılaşmayı 3-0 kazandı. A Grubu'nu 18 puanla lider tamamlayan A Milli Takım, gelecek yıl eylül ayında Hollanda ile Belçika'nın ortaklaşa düzenleyeceği finallerde mücadele edecek. nbsp;
Erkekler elendi
Bu arada erkek takımımızla üzüldük. Belarus'un Minsk şehrindeki 2015 CEV (Avrupa Voleybol Konfederasyonu) Erkekler Avrupa Şampiyonası 2. Tur Elemeleri F Grubu 2. Turnuvası son maçında Belarus'a 3-1 yenilen ay-yıldızlı ekibimiz Avrupa şampiyonasına gitme şansını kaybetti. Milliler maçı 19-25, 20-25, 25-20 ve 19-25'lik setlerle kaybetti.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...