Caner Erkin'den Galatasaray cevabı!

Caner Erkin'den Galatasaray cevabı!

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'nın başarılı oyuncusu Caner Erkin, transfer iddialarına cevap verdi.

Caner Erkin'in röportajı şöyle; Benim için ve takımım Fenerbahçe için çok iyi bir sezon geride kaldı. Tempolu bir lig yarışı oldu. Sonunda şampiyonluğu kucakladık. Her maçın benim için önemi çok büyüktü ama deplasmandaki Kasımpaşa maçını unutamam. Çok heyecanlıydı. Nefis bir maç olmuştu, heyecan vericiydi.


'KAMP BİTİNCE OĞLUMA KOŞACAĞIM'
Kafamı şu anda transferle meşgul etmiyorum. Çok rahatım. Menajerim bu konuyla ilgili tek yetkili. Kime ne para verilmiş, kim ne almış, kim ne yapmış umrumda bile değil. Menajerim gereken görüşmeleri yapıyor. Bana durumu anlatacak, ben de kararımı açıklayacağım. Evet, Avrupa'dan teklifler geliyor. Menajerim bunu iletti. Avrupa'da oynamak her futbolcunun isteğidir. Ama öncelik Fenerbahçe'de. Fenerbahçe'yi hiçbir Avrupa kulübüne benzetmiyorum. Fenerbahçe gibisi yok. Güçlü oyunculara, güçlü isimlere sahip güçlü bir camia. Yorucu bir sezon geçirdim. Oğlum Çınar'a sarılmayı ve onunla, denize girmeyi özledim. Kamp bitince ona koşacağım. HÜRRİYET

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...