'Kepaze' görüntüler CHP gençliğini böldü

'Kepaze' görüntüler CHP gençliğini böldü

Politika Haberleri

CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı İrfan Yıldız'ın skandal görüntüleri partinin gençlerini ayaklandırdı.

Yaklaşık bir aydır gündemden düşmeyen ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından da ''KEPAZELİK'' diye bahsedilen video olayı gündeme bomba etkisi yaşattı.

CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı İrfan İnanç Yıldız'ın İstanbul İl Gençlik Kolları Başkanı Ali Gökçek'i görevden nasıl düşürdüğünü ve arkasından da Frankfurt'ta şampanyalı kutlama yapacağını dile getirdiği video olayına en sert tepki yine gençlik kollarından geldi.

Güneydoğu gezisine devam eden ve genel başkanlığa hazırlanan Engin Kıraç Malatya İl Binasında Malatya Gençlik Kolları ile basın açıklamasında şunları dile getirdi.

''Cumhuriyet Halk Partisinin bütün örgütleri saygı ve sevgi çerçevesinde yönetilir. Partimiz kimsenin babasının malı olmamakla birlikte kimsenin ''Ali Kıran Baş Kesen''tavırlarıyla da yöneteceği bir parti değildir. İrfan İnanç Yıldız bizim genel başkan koltuğunda oturabilir. Buna saygımız sonsuzdur. Ama bu hareketi kendisine yakışmamıştır.Derhal il örgütünden ve gençliğimizden özür dilemelidir. Ben bu göreve talip olurken güzel işler yapmaya adayım şampanyalar patlatmaya ve il başkanlarımı görevden düşürmek için kulis yapmaya aday değilim. ''

Daha Öncede Meclis'te Gazeteci Tartakladı

İrfan İnanç Yıldız daha önceki dönemde de Meclis'te gazetecilik yapan Ezelhan Üstünkaya'yı kendisiyle ilgili yaptığı bir haberden dolayı tartaklamış nbsp; ve Kemal Kılıçdaroğlu tarafından görevden alınmıştı.

Gazetecilerin bu konu ile ilgili sorusuna ise Kıraç : '' Biz daha önce gençlik kollarına kara bir leke olarak yazılmış bu olayın da şahitiyiz. Fakat buna rağmen bunların konuşulmasını heleki birde video ile kayıt altına alınmasını hiç beklemezdik. Partimiz gerekli kurullarının bu konuda gerekeni yapacağına inancımız sonsuz. Hepinize teşekkür ederim. '' dedi.

Haber7

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...