Fenerbahçe'ye CAS müjdesi!

Fenerbahçe'ye CAS müjdesi!

SPOR Haberleri

Fenerbahçeli yöneticilerin birlikte çalıştığı Martens Hukuk Bürosu, sarı-lacivertli yöneticilere ilginç bir teklifte bulundu.

3 Temmuz sürecinde Fenerbahçe'nin hukuk işlerine bakmaya başlayan, CAS'taki davada kulübün haklarını savunan Martens Hukuk Bürosu, Sarı- Lacivertli kulübün bu sezon Şampiyonlar Ligi'ne alınacağından oldukça emin... Habertürk gazetesinde Feridun Niğdelioğlu imzalı haber şu şekilde:


Öyle ki Alman hukuk bürosu çalışanları, F.Bahçe Kulübü'ne getirdiği teklifte ne kadar iddialı olduklarını açık açık gözler önüne seriyor. Martens Hukuk Bürosu, başkan Aziz Yıldırım ve yöneticilerle yaptığı görüşmede, "İsviçre Federal Mahkemesi'ne yaptığımız başvuru sonrası Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ne katılım hakkını alacağına inancımız sonsuz. Eğer yapacağımız savunmayla Fenerbahçe'nin bu sezon Şampiyonlar Ligi'ne gitmesini sağlarsak sizden 2 milyon Euro nakit para istiyoruz. Tam tersi olursa da sizden hiçbir ücret talep etmiyoruz" şeklinde bir teklif sundu...


4 MİLYON EURO DAHA KAZANABİLİRLER
Bu konuyu değerlendirmeye alan Sarı-Lacivertli kurmaylar ise Martens Hukuk Bürosu avukatlarının bu kadar inançlı olmasından etkilendi ve teklifi kabul etti. Federal Mahkeme'ye açılan davayı kazanmayı adeta garanti eden Martens Hukuk Bürosu, ayrıca Fenerbahçe'yi iki sene Avrupa'ya göndermeyen UEFA'yı tazminat ödemeye mahkum ettirirse de bu 2 yıl için 4 milyon Euro, toplamda 6 milyon Euro para kazanacak. Martens Hukuk Bürosu, Tahkim sürecinde Fenerbahçe'den 200 bin Euro almıştı. Habeturk

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...