Yemen'de 500 El-Kaide militanı öldürüldü

/ Kaynak: AA
Yemen'de 500 El-Kaide militanı öldürüldü

DÜNYA Haberleri  / AA

Yemen'in güneyinde son bir ay içinde meydana gelen çatışmalarda 500 El-Kaide militanı ile 40 askerin hayatını kaybettiği bildirildi.

Yemen'in güneyinde son bir ay içinde meydana gelen çatışmalarda 500 El-Kaide militanı ile 40 askerin hayatını kaybettiği bildirildi. nbsp;
Ordu adına basın açıklaması yapan Albay Said el-Fekiyye, son bir ay içinde ülkenin güney kentlerinde meydana gelen çatışmalarda 500 El-Kaide militanı ile 40 askerin yaşamını yitirdiğini ve 100 ordu mensubunun yaralandığını söyledi. Ordunun militanların bulunduğu bölgelere havadan ve karadan "yoğun" operasyon düzenlediğini vurgulayan Fekiyye, şu ana kadar nbsp;39 El-Kaide mensubunun yakalandığını ifade etti. nbsp;Aşiretlerin de destek verdiği orduya bağlı birlikler, geçen aydan bu yana ülkenin güneyindeki kentlerde El-Kaide militanlarına yönelik operasyon düzenliyor.

DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...