Mesnevi'den pedagojik telkinler

Mesnevi'den pedagojik telkinler

KÜLTÜR - SANAT Haberleri

Mevlâna'nın büyük eseri Mesnevî, ilim adamları tarafından araştırılmaya, incelenmeye ve yeni bakış açıları ile şerh edilmeye devam ediyor.

Doç. Dr. Süleyman Doğan, Babıali sohbet toplantısında yaptığı konuşmada, Mevlana'nın eserinin aynı zamanda pedagojik formasyonda olduğunu, etkili sözlerle insanlara yönlendirici etki yaptığını söyledi. Konuyla ilgili ayrıntılı araştırmaları bulunan, bu sahada bir çok makale ve eseri kaleme alan Süleyman Doğan, konuşmasını tamamladıktan sonra dinleyicilerin sorularını cevapladı. Toplantıyı Serdar Üstündağ idare etti. Doç. Dr. Süleyman Doğan, 1965 yılında Ortaköy (Aksaray)'de doğdu. Konya Selçuk Üniversitesi'nden mezun oldu. Eğitim Felsefesi doktorudur. Devlet Planlama Teşkilatı Ulusal Ajans proje değerlendirmesinde (AB'e bağlı Leonardo Da Vinci proje uzmanı) bağımsız nbsp;(AB) dış uzman görevi yaptı. Uzun yıllar çeşitli günlük gazete ve dergilerde muhabir, editör ve köşe yazarı olarak çalışmıştır. Kültür Sanat Servisi

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...