O isim konuştu, Gökhan Töre gerçekten silah çekti mi? İşte cevabı

O isim konuştu, Gökhan Töre gerçekten silah çekti mi? İşte cevabı

SPOR Haberleri

Gökhan Töre'nin kampta kavga sırasında silah çektiği iddiası doğrumu. O isim açıkladı Gökhan Töre gerçekten silah çekti mi? İşte cevabı - son gelişme...

Gökhan Töre gerçekten de silah çekti gündeme damga vuran o iddia doğrumu? Menajeri bizzat açıkladı işte yaşanan olaylar ve detayları...Beşiktaş'ın milli futbolcusu Gökhan Töre'nin milli takım kampında takım arkadaşları Hakan Çalhanoğlu ve Ömer Toprak'a silah çektiği iddiası bugün gündeme bomba gibi düşerken olayın perde arkası aralandı.Edinilen bilgiye göre Gökhan Töre ile ilgili gündeme gelen iddianın gerçek dışı olduğu ancak bundan 8 ay önce haberde adı geçen bu üç futbolcunun milli takım kampında Almanya'dan gelen ortak bir arkadaşlarıyla Le Meridien Otel'in lobisinde kavga ettikleri belirlendi.Edinilen bilgiye göre olay 7 Ekim tarihinde Hollanda ve Estonya milli maçları için İstanbul'da yapılan kampta gerçekleşti;"Hollanda maçı öncesi Gökhan Töre, Hakan Çalhanoğlu ve Ömer Toprak'ı Le Meridien Otel'de Almanya'dan gelen ortak arkadaşları ziyarete gelir. Gökhan öncesinde aralarında bir husumet yaşadığı bu kişiyle lobideki bu dörtlü görüşmede tartışmaya başlar ve olay büyür. Gökhan bu kişinin üzerine yürür. Hakan ve Ömer de yaşanan bu kavgayı güvenlikle birlikte ayırmaya çalışır."Gökhan Töre'nin menajeri Ahmet Bulut ise konuyla ilgili olarak sporx.com'a, "Konu tamamen asılsız yalan ve iftira. Bununla ilgili avukatımız gün içinde açıklama yapacak" bilgisini verdi.Bu arada, Hollanda maçı öncesi dışardan gelen bir kişiyle bu üç futbolcunun milli takım kampında lobide karıştığı kavga sonrası teknik direktör Fatih Terim'in bu oyuncuları milli takıma davet etmeye devam etmesi dikkat çekti.
(Sporx)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...