Galatasaray'ın yerli transferi için takas planı!

Galatasaray'ın yerli transferi için takas planı!

SPOR Haberleri

Galatasaray, yerli oyuncu takviyesi için elindeki yabancı isimleri kullanmayı planlıyor.

Galatasaray kadrosunu takas yoluyla daha verimli hale getirecek. Mevlüt Erdinç, Gökhan Töre ve Olcan Adın için girişmlerini sürdüren sarı-kırmızılılar, yabancı futbolcularını pazarlık yaptığı kulüplere öneriyor. Galatasaray yabancı transferini ise Dünya Kupası sonrasına bırakacak.

Mevlüt için pazarlıklarını sürdüren sarı kırmızılılar, St. Etienne'e Dany'yi önermişti. Düşünmek için süre isteyen Fransız kulübün teklife sıcak bakması durumunda Mevlüt'e Galatasaray yolu açılacak. Sarı-kırmızılılar, Milli futbolcunun menajeriyle daha önce anlaşmaya varmıştı.

RUBIN'E CHEDJOU ÖNERMESİ
Gökhan Töre konusunda da Rubin Kazan'a Chedjou'yu önermeyi düşünen Galatasaray, Rhodolfo transferini bu teklifin cevabına göre şekillendirecek. Ruslar, Chedjou'yu kabul ederse Rhodolfo için kontenjan açılacak ve girişimler hızlanacak. Başkan Ünal Aysal, geçtiğimiz günlerde Mancini'nin Rhodolfo'yu çok istediğini ifade etmişti.

OLCAN'A TAKAS ALTERNATİFİ
Galatasaray'ın kadrosuna katmak istediği bir başka isim Olcan Adın. Bu transferde ise yerli isimleri takasta kullanıp bonservis bedelini düşürmeyi hedefleyen sarı-kırmızılılar, Ceyhun Gülselam ve Umut Bulut'u Trabzonspor'a verip 6 milyon euroluk bedeli aşağı çekmek amacında. Ancak Olcan'ın Trabzonspor ile ayrılık kararını henüz bordo mavili yönetimin kabul etmemesi transferdeki en büyük engel.

YABANCI TRANSFERİ İÇİN GİRİŞİMLER KUPA SONRASI
Galatasaray, transferi hızlandırmak içinse Roberto Mancini'nin 15 Haziran'da vereceği "Kalıyorum" kararını bekliyor. Yönetimin hedefi sezon öncesi kampına en azından yerli transferleri yetiştirmek. Yabancı transferler içinse Dünya Kupası'nın bitmesi beklenecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...