İşte Brezilya'nın Dünya Kupası kadrosu

İşte Brezilya'nın Dünya Kupası kadrosu

SPOR Haberleri

Dünya Kupası'nın başlamasına çok az bir süre kala takımları kadroları belli oluyor, işte Brezilya'nın kadrosu...

12 Haziran'da başlayacak olan Dünya Kupası öncesinde, tüm takımlar 23 kişilik kadrolarını resmen açıkladı. Birçok takımda yer alan sürpriz tercihler futbolseverleri şaşırtsa da takımlarını en iyi tanıyan isimler olan teknik direktörler seçimlerinden emin. Brezilya'ya gidecek isimler arasında Süper Lig'den de tanıdığımız Sneijder, Kuyt ve Almeida gibi isimler de var. İşte, Dünya Kupası'nda boy gösterecek 32 takım ve 23'er kişilik kadroları:
A GRUBU: Brezilya nbsp;
Kaleci: Julio Cesar (Toronto FC), Jefferson (Botafogo), Victor (Atletico Mineiro). Defans: Dani Alves (Barcelona), Maicon (Roma), David Luiz (Chelsea), Thiago Silva (PSG), Dante (Bayern Munich), Marcelo (Real Madrid), Henrique (Napoli), Maxwell (PSG). Orta saha: Oscar (Chelsea), Fernandinho (Man City), Willian (Chelsea), Paulinho (Tottenham), Ramires (Chelsea), Luis Gustavo (Wolfsburg), Hernanes (Inter Milan). Forvet: Bernard (Shakhtar Donetsk), Neymar (Barcelona), Fred (Fluminense), Hulk (Zenit St Petersburg), Jo (Atletico Mineiro)
(Eurosport)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...