İngilizler, Bruma için sıraya girdi

İngilizler, Bruma için sıraya girdi

SPOR Haberleri

Portekizli futbolcu için Everton, Queens Park Rangers, Stoke City ve West Ham'ın, Galatasaray ile temasa geçtiği belirtildi.

Sezon başında bonuslarıyla birlikte 13 milyon avroya transfer edilen ve sakatlığı sonrası ikinci yarıda oynayamayan Bruma'ya gelen teklifler şaşırtıyor. İtalyan ve İngiliz basınında çıkan haberlere göre Portekizli futbolcu için Everton, Queens Park Rangers, Stoke City ve West Ham kulüpleri devrede. Chelsea'nin de takibinde olduğu belirtilen oyuncunun değerinin 20 milyon avro olduğu belirtiliyor. Bruma için satın alma opsiyonlu kiralama tekliflerinin yapıldığı ifade edildi. Yaşadığı sakatlık sebebiyle nasıl bir performans ortaya koyacağı belli olmayan Bruma'nın, Galatasaray Teknik Direktörü Mancini'nin kararına göre takımda kalıp kalmayacağı netleşecek. nbsp;


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...