Samed Yeşil, Trabzon'a geldi

Samed Yeşil, Trabzon'a geldi

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'nin transfer etmek istediği Samed Yeşil, Trabzonspor için Türkiye'ye geldi.

Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun gelecek sezon şampiyonluğa oynayacak bir kadro kurulacağı vaadi sonrası, bordo-mavili takımda Deniz Yılmaz, Serdar Gürler ve Serhat Çakmak'la sözleşme imzalanmış ve iç transferde de Yusuf Erdoğan'la sözleşme yenilenmişti. Bordo-mavili takımın dış transferdeki sessizliği ise sürüyor. Yurt içinde ve yurt dışında belirlenen oyuncularla görüşmelerini sürdüren Trabzonspor, yerli transferde Deniz Yılmaz, Serdar Gürler ve Serhat Çakmak'la sözleşme imzalarken, Yusuf Erdoğan'la da sözleşme yenileyerek transfer dönemine hızlı bir giriş yaptı. Spor Toto Süper Lig'de ve Avrupa'da iddialı bir kadro oluşturmayı planlayan Karadeniz ekibi, geniş bir kadro kurarak mücadele edeceği kulvarlarda iddialı bir takım olmayı hedefliyor. 4 bölgeye öncelik tanıyan yönetim; sol bek, stoper, orta saha ve forvet transferlerini gerçekleştirmeyi planlıyor.
Teknik direktör Vahid Halilhodzic'in raporu doğrultusunda dış transfere yön veren Karadeniz ekibi, öncelikli olarak kaliteli bir golcüyü kadrosuna katmaya hedefliyor. Sporting Lizbon'lu İslam Slimani'yi gündeminde tutan Karadeniz ekibinin, Lyon'un Senegal asıllı Fransız oyuncusu Bafetimbi Gomis ile de görüşmelerini sürdürdüğü öğrenildi. İki oyuncuyla yapılacak olan görüşmelerin ardından yönetim bütçesine uygun olan oyuncuyu kadrosuna katmayı planlıyor.


TRABZONSPOR SAMED YEŞİL İLE GÖRÜŞME YAPACAK
Fenerbahçe'nin transfer etmek istediği Samed Yeşil, Trabzonspor için Türkiye'ye geldi. Bordo-mavililer ile yarın bir görüşme yapacak olan oyuncunun 2016'ya kadar İngiliz ekibi Liverpool'la sözleşmesi bulunuyor. 1,80 boyundaki hücum oyuncusunun bonservisinin 5 milyon Euro olduğu belirtilirken, yarın yapılacak olan görüşmede Trabzonspor'lu kurmaylar oyuncunun bonservis bedelini şekillendirdikten sonra transfere yön verecek. Samed Yeşil'in, Karadeniz ekibine nasıl kazandırılacağı masaya yatırılacak olan toplantıda, forvet oyuncusunun bonservis bedeliyle veya kiralama yoluyla takıma kazandırılması hedefleniyor.


OLCAN ADIN İLE TATİL SONRASI GÖRÜŞME YAPILACAK
Milli Takım kampı sonrası tatil için Çeşme'yi tercih eden Olcan Adın'ın, gelecek sezon Trabzonspor'da olup olmayacağı ise merak konusu. Gelecek sezon sonu Trabzonspor'la sözleşmesi sona erecek olan Olcan Adın tatiline devam ederken, başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun direkt yürüttüğü görüşmelerin ilkinde bir sonuç çıkmamıştı. Önümüzdeki günlerde tekrar bir araya gelecek olan tarafların yapacakları görüşmede nasıl bir sonuç çıkacağı merakla beklenirken, yıldız oyuncunun tavrının ise gitmekten yana olduğu biliniyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...