Trabzonspor yabancı kaldı! Liste kabarık ama ortada transfer yok

Trabzonspor yabancı kaldı! Liste kabarık ama ortada transfer yok

SPOR Haberleri

Deniz Yılmaz, Serdar Gürler ve Serhat Çakmak'ı renklerine bağlayan bordo-mavililerin yabancı arayışları devam ediyor.

Yurt içinde ve yurt dışında belirlenen oyuncularla görüşmelerini sürdüren Trabzonspor, yerli transferde Deniz Yılmaz, Serdar Gürler ve Serhat Çakmak'la sözleşme imzalarken, Yusuf Erdoğan'la da sözleşme yenileyerek transfer dönemine hızlı bir giriş yaptı. Avrupa'da iddialı bir kadro kurmayı planlayan Karadeniz ekibi, sol bek, stoper, orta saha ve forvet transferlerini gerçekleştirmeyi hedefliyor. Dünya Kupası sonrası takımın başına getirilmesi beklenen Vahid Halilhodzic'in raporu doğrultusunda dış transfere ağırlık veren bordo- mavililer, öncelikli olarak kaliteli bir yabancı golcüyü kadrosuna katmanın hesaplarını yapıyor. Sporting Lizbon'dan İslam Slimani'yi gündeminde tutan Karadeniz ekibinin, Lyon'un Senegal asıllı Fransız oyuncusu Gomis ile de görüşmelerini sürdürdüğü öğrenildi. nbsp;
GÖKHAN KARADENİZ'İ KAPTILAR
Bu arada Trabzonspor 900 bin avro karşılığında Altonordu'dan Gökhan Karadeniz'i kadrosuna kattı. G.Saray'ın da peşinde olduğu Gökhan için Altınordu 1 milyon avro istiyordu. G.Saray, Gökhan için 700 bin avro verirken, Trabzonspor 900 bin avroya bu külüple anlaşmaya vardı. Geçen sezon Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta açık ara şampiyon olan Altınordu'nun yıldızı ligde 33 maçta 27 gol, Türkiye Kupası'nda da 2 karşılaşmada 2 gol atan Gökhan'dı.
LİSTE KABARIK AMA ORTADA TRANSFER YOK
Yabancı ve yerli olmak üzere 10'a yakın futbolcu ile temas halinde olan Trabzonspor, Erkan Zengin, Tarık Çamdal, Ömer Bayram, Turgut Doğan Şahin, Betafimi Gomis ve İbrahima Toure ile görüşmelerini sürdürüyor. Bordo-mavili takımın en az 4 takviye daha yapmayı planladığı, alınacak oyuncu sayısına göre kadrodan bazı isimlerin kiralık olarak gönderileceği belirtiliyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...