Türk Bayrağı'nı indiren şahsı 'özel ekip' arıyor

/ Kaynak: İHA
Türk Bayrağı'nı indiren şahsı 'özel ekip' arıyor

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Diyarbakır Lice'de Türk bayrağını indiren şahsın yakalanması için oluşturulan özel ekip çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Diyarbakır'ın Lice ilçesinde çıkan olaylarda hayatını kaybeden bir kişinin cenazesinin ardından çıkan olaylarda 2. Hava Kuvvet Komutanlığı yerleşkesine girerek direkteki Türk bayrağını indiren şahsın yakalanması için oluşturulan özel ekip çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Diyarbakır'da çıkan olaylarda bir gösterici 2. Hava Kuvvet Komutanlığı garnizon sahası içine girip Türk bayrağını asılı olduğu direkten indirdikten sonra 2 metre yükseklikteki tel örgülerden dışarı çıkmıştı. Garnizon sahasında gözetleme kuleleri, mevzideki askerler ve 24 saat kamera ile gözetlenen bölgeye giren ve Türk bayrağını indirdikten sonra askeri alandan çıkan şahsın yakalanması için Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan özel ekip, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Özel ekip tarafından yapılan çalışmalarda önceki gece 5 kişi gözaltına alınmıştı. Gözaltına alınan şahıslar ifadelerinin ardından adli makamlara sevk edilmiş ve bayrağı indiren şahsa yardım ettiği tespit edilen 1 kişi çıkarıldığı mahkemece tutuklanmış, 4 kişi ise serbest bırakılmıştı. Gözaltına alınan şahısların ifadeleri doğrultusunda çalışmalarını genişleterek sürdüren ekipler, bayrağı indiren şahsın kimlik bilgilerine ulaştı. Bayrağı indirmek için askeri garnizon sahasına giren şahsa yardım ettiği tespit edilen şahsın ifadesi doğrultusunda çalışmalarını genişleten ekipler, bayrağı indiren kişinin isim bilgileri ile fotoğraflarına ulaştı. 16 yaşında olduğu düşünülen şahsın yakalanması için çalışmaların aralıksız devam ettiği belirtiliyor.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...