Florya'da da köklü değişiklik! Ujfa'dan sonra Tugay da gidiyor...

Florya'da da köklü değişiklik! Ujfa'dan sonra Tugay da gidiyor...

SPOR Haberleri

Sarı-Kırmızılı yönetim daha önceden temasa geçtiği Rumen hoca ile dün birkez daha görüştü ve bütün pürüzleri giderdi.

Galatasaray'da bomba patladı!.. Galatasaray yönetimi geçtiğimiz sezon Fatih Terim'in yerine göreve getirilen Roberto Mancini ile yollarını ayırdı. Öğlen saatlerinde Sarı-Kırmızılı kulüpten Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) gönderilen yazıda İtalyan hoca ile sözleşmenin karşılıklı olarak feshedildiği duyurdu. Galatasaray'da Mancini döneminin sona ermesinin ardından gözler yeni teknik adamın kim olacağına çevrildi. Önceki gün "Mancini giderse B planımız var" diyen Başkan Ünal Aysal dünkü gelişmelerin ardından hemen düğmeye bastı ve Mircea Lucescu ile kesin olarak anlaşmaya vardı.
LUCESCU, AKHMETOV'U İKNA ETTİ
Shakhtar Donetsk ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunan fakat Ukrayna'daki sıkıntılar nedeniyle ayrılık kararı alan Lucescu'nın başkan Rinat Akhmetov'u ikna ettiği öğrenildi. Ünal Aysal'ın daha önceden temasta olduğu Rumen teknik adam ile dün telefonda birkez daha görüşerek aradaki tüm pürüzleri giderdiği gelen bilgiler arasında.
İKİ YILLIK SÖZLEŞME İMZALANACAK
2002'de ayrıldığı Galatasaray'a 12 yıl aradan sonra geri dönecek olan Lucescu'nun Shakhtar'da çalıştığı Zago ile birlikte eski öğrencisi Hasan Şaş'ı yardımcısı olarak istediği belirtiliyor. Sarı-Kırmızılılar'ın resmi açıklamayı pazartesi günü yapması bekleniyor. Galatasaray yönetiminin Lucescu ile 2 yıllık sözleşme imzalayacağı da öğrenildi.
UJFA'DAN SONRA TUGAY DA GİDİYOR
Mancını ile yolları ayıran Başkan Ünal Aysal, Florya'da da köklü değişikliklere gitmeyi düşünüyor. Aysal, Mustafa Denizli'ye sportif direktörlük teklif edecek. Eğer Denizli 'evet' derse geçtiğimiz günlerde göreve getirilen Erdal Keser de sportif koordinatör olacak. Ujfalusi'nin görevine son veren Aysal, Tugay Kerimoğlu'na da 'güle güle' diyecek. (Kaynak: Takvim)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...