Hacıosmanoğlu yeni teknik direktörü açıkladı!

/ Kaynak: İHA
Hacıosmanoğlu yeni teknik direktörü açıkladı!

SPOR Haberleri  / İHA

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, gelecek sezon bordo-mavili takımı çalıştıracak teknik direktör hakkında ipucu verdi.

İbrahim Hacıosmanoğlu, "Bizim hocamızı Brezilya'da takımın başında" diyerek yeni teknik direktörün Vahid Halilhodzic olacağı yönündeki iddiaları güçlendirdi. Trabzonspor'da yeni sezonda takımın kime emanet edileceği gündemin ilk maddesini oluştururken, bordo-mavili kulübün başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun, teknik direktör Vahid Halilhodzic'le anlaştığı yönündeki iddialar her geçen gün daha da ağırlık kazanmaya başladı. Hacıosmanoğlu, katıldığı bir televizyon programında, 'Dünya Kupası'na izleme komitesi gönderecekmisiniz?' sorusuna, "Bizim hocamız zaten orada. Takımın başında" diyerek Cezayir Milli Takımını çalıştıran Vahid Halilhodzic'in yeni teknik direktörleri olacağı yönünde yorumları güçlendirdi. Trabzonspor, Vahid Halilhodzic döneminde ligde oynadığı 26 maçta 12 galibiyet, 9 mağlubiyet ve 5 beraberlik almıştı.

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...