Karabükspor'dan transfer açıklaması

/ Kaynak: AA
Karabükspor'dan transfer açıklaması

SPOR Haberleri  / AA

Asbaşkan Ünsal: "Kulübümüzün önümüzdeki sezon yerini ve konumunu belirleyecek kadroyu oluşturmak için transfer görüşmelerimiz devam ediyor"

Kardemir Karabükspor Kulübü Asbaşkanı ve Basın Sözcüsü Ziya Ünsal, gelecek sezonda takımın yerini ve konumunu belirleyecek kadroyu oluşturmak için transfer görüşmelerinin sürdürüldüğünü söyledi. Ünsal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, transfer komitesinin, teknik heyetin görüşleri doğrultusunda birçok yerli ve yabancı futbolcuyla görüştüğünü anlattı. Almanya'dan biri Türk, diğeri Kongo kökenli iki futbolcuyla ön sözleşme imzaladıklarını anlatan Ünsal, "Kulübümüzün önümüzdeki sezon yerini ve konumunu belirleyecek kadroyu oluşturmak için transfer görüşmelerimiz devam ediyor. Önceden takip ettiğimiz ve belirlediğim 7-8 futbolcu var. Anlaşma sağlandığı takdirde isimler açıklanacaktır" diye konuştu. Ünsal, yeni sezondaki hedeflerinin ligi geçen sezon gösterilen başarının üstünde tamamlamak olduğunu sözlerine ekledi.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...