Aziz Yıldırım'dan tehdit: Yaşatmayız!

Aziz Yıldırım'dan tehdit: Yaşatmayız!

SPOR Haberleri

Aziz Yıldırım, Galatasaray LİV maçında yaşanan olaylara ilişkin açıklamalar yapmak amacıyla düzenlediği basın toplantısında sert ifadeler kullandı.

Fenerbahçe Spor Kulübü, Beko Basketbol Ligi play-off finalinde Galatasaray Liv Hospital ile oynanan mücadelede yaşanan saha ve seyirci olayları nedeniyle basın toplantısı düzenledi. Basın toplantısı boyunca kritik, sert ve önemli söylemlerde bulunan Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın, Türkiye Basketbol Federasyonu ve milli takım ile ilgili kullandığı sert ifadeler dikkat çekti.


AZİZ YILDIRIM'IN SÖZLERİ ŞU ŞEKİLDE; nbsp;"Şimdi arkadaşlar Galatasaray'ın basketbol antrenörünü görüyorsunuz. bu aynı zamanda Milli Takım hocası. Hem G.Saray'ı çalıştaracak hem de Milli Takımı. Birde Tanjevic vardı hem Fenerbahçe'yi hem Milli Takımı çalıştıran. Onda hiç böyle hareketler gördünüz mü? O efendilik nerede burada yapılanlar nerede. Fenerbahçe'nin onay vermediği kişiler orada uzun süre bulunamazlar. Yaşatmayız. Bütün oyunculara karşı bir görevi olduğunu bilmesi lazım. Kalamaz diyorum. Fenerbahçe camiası onu orada tutturmaz. Engin Ataman Galatasaraylı olabilir, hiçbir zaman karşı çıkmayız.


"KİMSE AT KOŞTURAMAYACAK"
"TBF'nin başına yeni bir başkan oturmalı ve Türk basketbolunu tarafsız kucaklayan biri olmalı ve bu oyunları da artık ortadan kaldırmalıdır. Bunu da bilerek söylüyorum ki artık kimse at koşturamayacak. Bazı haksızlıklar var orada onu da yakında açıklayacağız." "Maleesef TBF son 10 senede hakem yetiştirememiş ve bunlarla oynamamıza bizleri mahkum etmişlerdir. Fatih Söylemezoğlu geçmişte centilmenlik dışı faul çalmış ve Fenerbahçe'yi şampiyonluktan etmişti. Seyircilerimizin devamlı tepki koyduğu bir hakemdi kendisi. Murat Biricik bizim maçlara gelmesin diye belirttiğimiz, 2 yıldan beride istemediğimizi beyan ettiğimiz bir hakem ve çok maçta bizim aleyhimize çok maçta hareket etmiştir. Şimdiden hakemleri uyarıyorum ne Fenerbahçe'nin ne de karşı takımın aleyhine karar vermeyin. Hakem 2 tane düdük çalıyor o da bizim benchin önünde düdük çalıyor, diğerlerine müdahil olmuyor."


"BAZI HAKEMLERİN CAMİA DIŞINA ÇIKMASI LAZIM"
"Sayın Engin Ataman sadece Galatasaray'ın antrenörü değil. Fenerbahçe'de yarın Milli Takım'da birlikte çalışacağı sporcular var. Biz oyuncularımızı göndermezsek milli takıma, o zaman ne olacak Türkiye basketbolu. Aklı başında olması gerekirken Engin Ataman olayların devamında yer almıştır. Türkiye'de basketbol hakemleri miladını doldurmuştur artık. Yeni genç hakemlerin bu sporun içine girmesi gerek. Bazı hakemlerin artık bu camianın dışına çıkması gerekir. Bir hakemin görevi 2 rakip oynarken bir oyuncuyu uzaklaştırıp ceza almasını engellemek değil."


"Turgay Demirel'in bütün seçimlerinde ben de destekledim. Biliyorsunuz biz destek verdik. Bizim derdimiz, sıkıntımız tarafsız olması ve ahlaklı olması. Fenerbahçe havlusu yerde, Engin Ataman havluyu tekmeliyor. Biz unutmayız. Biz gerekeni de yaparız. Şimdi Fenerbahçe'den sporcular alacaksınız, onlara nasıl davranacaksınız. Ben yaparım ederim olursa biz göndermeyiz. Başka şeyler de söylemek istiyorum ama şimdi söylemek istemiyorum." sporx

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...