Frank Ribery hakkında şaşırtan iddia!

Frank Ribery hakkında şaşırtan iddia!

SPOR Haberleri

Sakatlığı nedeniyle Fransa Milli Takım kadrosundan çıkarılan Franck Ribery hakkında çok konuşulacak bir iddia ortaya atıldı.

Milli Takım Doktoru Franck Le Gall, Ribery'nin iğneden korktuğu için Fransa'yı yalnız bıraktığını açıkladı. Ribery'nin sorununu Dünya Kupası boyunca iğne ile halledebileceklerini söyleyen Le Gall, "Bu şekilde kupada oynamasını sağlayabilirdik ancak yapmadık. Daha fazla spreyle oynamak istemiyordu. Kendisinin iğne korkusu olduğu için herhangi bir şey enjekte edemedik" diye konuştu. İddialardan biri de Bayern Münih doktoru Müller-Wohlfahrt ile çalışmak istediğini söyleyen Ribery'e teknik heyetten izin çıkmadığı ve bu nedenle Dünya Kupası kadrosundan çıkarıldığı yönünde oldu. Fransız yıldız bu sezon Bayern Münih formasıyla sakatlık yaşamış ve kalçasından ameliyat olmuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...