Sow'dan mesaj var: F.Bahçe'de mutluyum

Sow'dan mesaj var: F.Bahçe'de mutluyum

SPOR Haberleri

Senegalli oyuncu, "Buradan ayrılmayı düşünmüyorum. Eğer bir gün Fenerbahçe'den koparsam Avrupa'da daha büyük bir kulübe giderim" dedi

Adı Katar kulüpleriyle anılan Moussa Sow'un Fenerbahçe'den ayrılmak gibi bir düşüncesi yok. Kariyer hedefi olarak önüne Premier Lig'i koyan Senegalli yıldız, Katar'a gideceği yönündeki iddiaları yalanlarken, "Buradan ancak istenmediğim takdirde giderim ve bu bir Arap ülkesi değil, Avrupa olur" dedi. Sow, "Türkiye'yi ve Türk halkını seviyorum. Fenerbahçe'de çok mutluyum. Ayrılmamı gerektiren bir durum yok. Sözleşmem bitene kadar burada devam etmek istiyorum" ifadesini kullandı. Hakkında çıkan transfer haberlerinin gerçek dışı olduğunu dile getiren Senegalli yıldız, "Maaşım düşeceği için huzursuz olduğum söylentileri doğru değil. Bunları ortaya atan kim bilmiyorum. Ama beni tanıyanlar iyi bilir ki, hayatım boyunca önceliğim hiçbir zaman para olmadı. Evet futbol benim mesleğim. Para kazanmak önemli, fakat hedeflerimi asla kazanacağım paraya göre koymadım" diye konuştu.
Önceliğim huzur nbsp;
"Benim önceliğim huzur ve Türkiye'de bunu fazlasıyla hissediyorum. Biraz daha fazla para için bunu bir kenara atmam" diyen Sow, "Fenerbahçe'den ayrılırsam daha büyük bir takıma gitmek isterim. Hedeflerim arasında Premier Lig var. Bunu hiçbir zaman gizlemedim Fakat bunun zamanı da şimdi değil. Ancak sözleşmem bittiğinde ya da kulübüm beni göndermek isterse düşüneceğim bir şey" açıklamasında bulundu. Henüz 28 yaşında olduğunu hatırlatan Sow, "En olgun dönemimi yaşıyorum. Allah bir sakatlık vermezse formumu artırarak kariyerimi sürdüreceğim. Bunun yeri de Katar değil Avrupa" diyerek hakkındaki iddialara nokta koydu.


Paranın esiri olmam
Sözleşmesi gereği maaşı yeni sezonda 2.6 milyon avrodan 1,4 milyon avroya düşecek olan Moussa Sow, "Bu sürpriz bir gelişme değil. Fenerbahçe'ye imza atarken anlaştığımız bir nokta. Şimdi bunu sorun edecek değilim. Hayatıma da paraya göre yön vermem. Önceliklerim çok daha farklı" diyerek sözleşmesi bitene kadar Fenerbahçe'de kalmak istediğini vurguladı. nbsp;
nbsp;M.Emin ULUÇ

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...