Fenerbahçe, Pektemek için onu önerdi

Fenerbahçe, Pektemek için onu önerdi

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'nin transfer listesinin başından yer alan Mustafa Pektemek için Beşiktaş'a Hasan Ali Kaldırım'ın önerildiği iddia ediliyor.

Fenerbahçe, Beşiktaş'ta mutsuz olan Mustafa Pektemek'i takas yoluyla transfer etmek istiyor. Sabah gazetesinin iddiası şu şekilde:
Fenerbahçe, forma şansı bulamaması nedeniyle Beşiktaş'tan ayrılmak isteyen Mustafa Pektemek'i kadrosuna katmak için çalışmalarını sürdürüyor. Tecrübeli forvetin gidişine yabancı bir golcünün alınması halinde izin verme eğiliminde olan siyah beyazlı yönetimin, şimdiye kadar Fenerbahçe'nin teklifini cevapsız bıraktığı öğrenildi.
O DA FENER'İ İSTİYOR
İlk etapta Beşiktaş'a Stoch artı para öneren Fenerbahçe'nin Hasan Ali Kaldırım'ı da bu takasta kullanabileceği belirtildi.
Cenk Tosun'un gelişiyle birlikte Beşiktaş'ta oynama şansının iyice azaldığını düşünen ve takımda bazı isimlerle problem yaşadığı belirtilen Pektemek'in Fenerbahçe'ye gitmeye sıcak baktığı ifade edildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...