Güvenlik uyarısı güncellendi

Güvenlik uyarısı güncellendi

GÜNDEM Haberleri

Dışişleri Bakanlığı Irak'la ilgili yeni bir uyarıda bulundu. Yapılan uyarıda "Basra'daki Türkler en kısa zamanda ayrılsın" ifadeleri kullanıldı.

Dışişleri Bakanlığı Irak Kriz Masası tarafından yapılan 6 numaralı açıklamada, Irak'a ilişkin yapılan güvenlik uyarısının Basra'yı da kapsayacak şekilde güncellendiği belirtildi. Açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Irak'ta yaşanan çatışma ortamı nedeniyle sahadaki güvenlik durumuna ilişkin olarak yeniden bir değerlendirme yapılması zarureti ortaya çıkmış ve Irak'a ilişkin güvenlik uyarımızın Basra ilini de kapsayacak şekilde güncellenmesine karar verilmiştir. nbsp;Bu çerçevede, Musul, Kerkük, Selahattin, Diyala, Anbar, Bağdat ve Basra'da bulunan vatandaşlarımızın can güvenlikleri bakımından tedbirli davranmaları, mümkün olan en kısa sürede bu bölgelerden ayrılmaları ve sözkonusu bölgelere seyahat edilmesinden kaçınılması kuvvetle tavsiye edilmektedir."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...