CHP'liler de kabullenemedi: Bu çatı şakır şakır akar

CHP'liler de kabullenemedi: Bu çatı şakır şakır akar

Politika Haberleri

Kılıçdaroğlu ve Bahçeli'nin, İhsanoğlu uzlaşması CHP'de infial oluşturdu. Bazı vekiller kararı sert eleştirdi. İşte tepkiler:

CHP ve MHP Köşk için çatı adayda uzlaştı. Kılıçdaroğlu eski İslam İşbirliği Teşkilatı Başkanı Ekmeleddin İhsanoğlu'nu önerdi, Bahçeli 'Artık çatısı penceresi kalmadı' dedi.Kılıçdaroğlu ve Bahçeli'nin, İhsanoğlu uzlaşması CHP'de infial oluşturdu. Bazı vekiller kararı sert eleştirdi. İşte tepkiler:
- CHP eski Genel Başkan Yardımcıs Gökhan Günaydın: nbsp;Yağmurdan kaçınmak için bu çatının altına girilmez; bu çatı şakır şakır akar.
- CHP Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün: nbsp;Bu CHP'nin 'sağa açılma'sının bir devamı.
- CHP İstanbul Milletvekili Nur Serter : CHP'nin ilkelerine, mücadelesine ters. CHP'nin bağrına hançer saplandı. Utanç içindeyim.
- MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural: nbsp;Artık aday bellidir. Başbakan'ın niyeti varsa istifa ederek 'ben de varım' demesi lazım
- MHP Konya Milletvekili Faruk Bal: nbsp;Toplumun milli ve manevi değerleriyle barışık, demokrat ve laik bir aday. Hayırlı olsun. nbsp;
- AK Parti Genel Bşk. Yardımcısı Hüseyin Çelik: Kılıçdaroğlu ve Bahçeli, liderlikleri sorgulanacağı için partilerinden aday gösteremedi.
- AK Partili Burhan Kuzu: nbsp;Kılıçdaroğlu sokakta görse tanımayacağı İhsanoğlu'nu aday gösteriyor. Acizliktir bu durum.
- HDP Eş Genel Başkanı Ertuğrul Kürkçü: nbsp;CHP'ye Allah selamet versin diyorum. nbsp;
- HDP Grup Başkanvekili Pervin Buldan: nbsp;Her kesimden oy alamayacağı çok açık ve net ortada.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...