Viyana ve Lyon Erdoğan'ı bekliyor

Viyana ve Lyon Erdoğan'ı bekliyor

Politika Haberleri

Başbakan Erdoğan'ın 19-21 Haziran'da Avusturya ve Fransa'ya yapacağı ziyaret öncesi binlerce kişilik salonlar kiralandı, tüm hazırlıklar tamam.

Avrupalı Türk Demokratlar Birliği (UETD) Avusturya Başkanı Abdurrahman Karayazılı, bütün engelleme çabalarına rağmen Albert Shultz Eishalle buz pateni salonunda Erdoğan'ı binlerce kişinin karşılayacağını söyledi. nbsp;
UETD Fransa Başkanı Yalçın Şimşek ise Başbakan'ı Lyon'daki 22 bin kişilik Euroexpo salonunda ağırlayacaklarını söyledi. Şimşek, Fransız yetkililerle güvenlik konusunda ortak çalışma yürüttüklerini belirtirken, Avusturya ve Fransa'da yaşayan gurbetçiler de Erdoğan'la buluşacak olmanın heyecanıın yaşıyor. nbsp;
Öte yandan Başbakan Erdoğan, Fransa ziyareti kapsamında Cumhurbaşkanı François Hollande ile de buluşacak. Görüşme 20 Haziran Cuma günü Elysee Sarayı'nda gerçekleşecek. Erdoğan ve Hollande, ikili ilişkilerin yanı sıra bölgesel konular çerçevesinde Irak'taki gelişmeleri de masaya yatıracak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...