BAŞA DÖN

Türkiye Gazetesi

Anasayfa > Haber > Beşler, isotlu sucuk yapıyor

Beşler, isotlu sucuk yapıyor

Beşler Et Gıda Sanayii.Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Küçükayman, isotlu sucuk yaptıklarını belirterek sektörde bir ilki gerçekleştirdiklerini söyledi. Küçükayman, isotlu sucuğu önce evde yemek amacıyla yaptırdıklarını, fakat tadının çok beğenilmesi üzerine bunu başkaları ile paylaşmaya karar verdiklerini bildirdi.



İSTANBUL(İHA) - Beşler Et Gıda Sanayii.Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Küçükayman, isotlu sucuk yaptıklarını belirterek sektörde bir ilki gerçekleştirdiklerini söyledi. Küçükayman, isotlu sucuğu önce evde yemek amacıyla yaptırdıklarını, fakat tadının çok beğenilmesi üzerine bunu başkaları ile paylaşmaya karar verdiklerini bildirdi. Küçükayman “Diğer sucuklar gibi pişirme dediğimiz teknikle bir iki günde değil de, 2-3 hafta süren sucuklardan.Çünkü klimalı odalarda beklemeli odalarda yanma ile oluşan değişik bir pişmesi var. Şuan marketlere bakkallara tatmaları amacıyla ürünün tanıtımını yapıyoruz” dedi. 1 günde satın aldım Elli yıllık bir geçmişe sahip olan Beşler’in, ismini ve olduğu yere gelmesini hak eden firmalardan birisi olduğunu belirten Küçükayman, şirketi 4 ay önce ekonomik kriz yaşayan Ahmet Beşler’den satın aldığını bildirdi. Küçükayman şöyle devam etti: “Bütün şirketler gibi arasıra kriz yaşıyor. Büyük şirketlerde buna sık rastlanıyor. Hele aile şirketlerinde çok daha fazla oluyor. 2002 yılına kadar hiçbir problem yaşanmamış. Tabi ülkenin belki de en tanınan sucuk markası. Ama yayılma olarak aynı başarıyı gösterememişler. 2002 yaşana kriz üzerine bankalardan kredi alınmış. Devalüasyona yakalanıp zorlanma yaşamışlar. 4 ay önce bize teklif getirdiler. Bende şirketi bildiğimden düşünmeden 1 günde karar verdim.”
 
 
 
 
 
 
 
Kapat
KAPAT