'Nejat İşler'in parmakları kesildi' (Nejat işler'in son durumu)

'Nejat İşler'in parmakları kesildi' (Nejat işler'in son durumu)

YAŞAM Haberleri

Nejat İşler yeniden ameliyat oldu. Nejat İşler'in sağ elindeki iki parmağı kesildi, 3 parmağıda açılarak temizlendi, işte son sağlık durumu ne - detaylar.

Nejat İşler'in yeniden hastaneye kaldırıldığı ve sağ elindeki 2 parmağının kesildiği iddia edildi, Nejat İşler'in son sağlık durumu nasıl?... İddialara göre Nejat İşler'in iki parmağı kesildi. nbsp;Uzun süre yoğun bakımda kaldıktan sonra taburcu olan ve geçtiğimiz günlerde yeniden bir ameliyat geçirdiği öğrenilen Nejat İşler'in parmakları mı kesildi.Nejat İşler yeniden ameliyat oldu. Sağ el iki parmakta ampütasyon ifadelerinin geçtiği bilgide sağ elindeki iki parmağının kesilmiş olduğu sanılıyor. Ünlü oyuncu taburcu olduktan sonra parmaklarındaki morarmalar dikkat çekmişti. Son alınana bilgiye göre İşler'in geçirmiş olduğu yeni ameliyatta parmakları mı kesildi işte son gelişmeler tüm detayları ile...Yeniden hastanede 95 günlük yoğun bakım sürecinin ardından geçen nisanda taburcu edilen Nejat İşler, yeniden hastanede... Ünlü oyuncu, beş saat süren bir operasyon geçirdi.Septik şok nedeniyle 95 gün yoğun bakımda kalan Nejat İşler, bu kez parmak uçlarındaki giderilemeyen sorun nedeniyle hastanede... Ünlü oyuncunun geçtiğimiz gün sağ el parmaklarından operasyon geçirdiği ortaya çıktı. Ameliyat beş saat sürdü - Doktorlar, yoğun bakım süreci uzayan hastalarda görülebilen bir sorundan dolayı sağ el parmakları moraran Nejat İşler'e ameliyat olması gerektiğini söyledi. Sağ el iki parmakta ampütasyon (açık ifade ile parmaklarının kesilmesi), diğer üç parmakta ise depritman ve greftleme (açık ifade ile kangren gibi olan yerlerin açılarak temizlenmesi) yapılan operasyon beş saat sürdü. Ampütasyon'un ne anlama geldiğini uzmanlara sorduk ve parmaklarının kesilmiş olduğu konusunda bilgi aldık.

Nejat İşler kimdir?
Nejat İşler (28 Şubat 1972, İstanbul), Türk sinema ve tiyatro oyuncusu.İstanbul'un Eyüp semtinde doğan, dedesi feshane işçilerinden sayacı bir usta, babası da işçi olan İşler, ilkokuldan sonra eğitimine Cağaloğlu Anadolu Lisesi'nde devam etti. İşler soyadını dedesinin işinden aldığını söylemiştir. Ortamına alışamadığı yeni okulunda popüler olmak ve derslerinden kaçmak için okulun tiyatro koluna girdi.Kısa zamanda popüler olan Nejat İşler derslerini de boşluyordu. Liseyi bitirdikten sonra üniversiteye giremeyince, para kazanmak için çay partileri düzenlemeye başladı. Nejat'ın parti organizasyonlarında işleri umduğu gibi gitmeyince borca girdi. Borçlarını kapatabilmek için Mahmutpaşa'dan T-shirt alıp Teşvikiye'de bu T-shirtleri satma kararı aldı. Kış aylarında ise T-shirt yerine Kitap, dergi ve plak sattı.İki sene sonra Yıldız Teknik Üniversitesi Fotoğraf bölümünü kazanan Nejat İşler, askerlik için bölümü okumaktan vazgeçti. 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü'nde Taksim'de dolaştığı bir gün, bir tiyatro sahnesinde bedava gösterimde olan "Danton'un Ölümü" adlı eseri seyretti.
"Ben niye bu işi yapmıyorum?" diye düşünen Nejat İşler, dayısının yanına gittiği Eskişehir'de konservatuar sınavına girmeye karar verdi. İstanbul'a döndüğünde, 1991 yılında [1] ilanını gördüğü Mimar Sinan Üniversitesi Konservatuar Bölümüne başvurdu ve kazandı.
1995 yılında Mimar Sinan Üniversitesinin devlet konservatuar bölümünden mezun olana kadar devlet tiyatrosunda ve televizyon dizilerinde rol aldı. Bu dönemde de CD ve kitap sattığı işporta tezgahını işletmeye devam etti.
1995 yılında mezun olduktan sonra iki arkadaşıyla birlikte "Kahramanlar ve Soytarılar Tiyatrosu"nu kurdu. Tiyatronun kurulmasından sonra kendi oyunları için hikâyeler yazmaya başladı. "Belki hiç okumayan biri de yazabilir bunları, benim yazı yazmamın nedeni yazmak değil, sadece oynayalım diye yazıyorum." dediği, "Tuhaf Şehir Hikayeleri", "Biz Zavallı Erkekler" ve "Yalnızlık Benim Gizli Sevgilim" adlı üç kitap yazdı.
41.Antalya Altın Portakal Ödülleri için Erkek Oyuncu dalında aday olarak gösterildi. Her fırsatta amacının başrol oynayıp şöhret olmak olmadığını belirten İşler, tek arzusunun yaptığı işi elinden geldiğinin en iyisi olarak yapmak olduğunu, tiyatro yaparken ölmek istediğini dile getirdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...