Cüneyt Çakır gruptan çıktı

Cüneyt Çakır gruptan çıktı

SPOR Haberleri

UEFA Hakem Kurulu Üyesi Jaap Uilenberg, Cüneyt Çakır için, "Kusursuz bir maç yönetti" dedi.

FIFA Dünya Kupası A Grubu'nda Brezilya-Meksika maçını yöneten Cüneyt Çakır ve yardımcıları otoritelerden tam not aldı. UEFA Hakem Kurulu Üyesi Jaap Uilenberg, Brezilya-Meksika maçında Cüneyt Çakır'ın çok iyi bir maç çıkardığını söyledi. "Çok iyi maç, çok iyi hakem vardı" diyen Uilenberg, "Acayip tempolu bir maç oldu. Sahada da buna izin veren ve kusursuz bir maç yöneten Cüneyt Çakır ve yardımcıları vardı" dedi.
Alp "Daha iyi maçlar alacak"
MHK Başkanı Zekeriya Alp ise, "Türk milletini çok güzel temsil etti ve gurur duyduk. Cüneyt kelimenin tam anlamıyla dört dörtlüktü. Oyunun her bölümünde, sahanın her tarafında vardı. Koşuları, kondisyonu, otoritesi mükemmeldi. Oyuncular da Cüneyt'in otoritesinin farkına vardı ve tavırlarını düzelttiler. İlk maç çok önemliydi. Tahminimce iyi not alacaktır. Bazı oyunlar oynanmazsa turnuvanın üst kademelerinde de maç yönetecektir. Yalnızca Cüneyt değil, Bahattin Duran ve Tarık Ongun da son derece mükemmeldi" sözlerini kullandı. Cüneyt Çakır'ın Brezilya-Meksika maçıyla kariyerindeki 81.uluslararası müsabakaya çıktığını vurgulayan Alp, "Bu, çocuk oyuncağı değil. Futbolculardan daha fazla çalışıyorlar. Dünya Kupası bittikten sonra gerekli yerlere gerekli mesajı vereceğiz" ifadelerini kullandı.


'Final neden olmasın'
Türkiye'deki futbol ve hakem yorumcuları da Cüneyt Çakır için övgü dolu ifadeler kullandı. Eski MHK Başkanı Mustafa Çulcu, "Bu tempoyla devam ederse neden final olmasın. Cüneyt Çakır'ın kupada görev alan diğer hakemlerden eksiği yok. Birçok yönden artıları var" dedi. Ahmet Çakar ise, "Sarı kartlar yerinde, faul tespitleri doğruydu. Maç çok önemli bir maçtı. Cüneyt Çakır bu turnuvadaki ilk maçında çok daha zorlu maçlara aday bir hakem görüntüsü verdi" dedi. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...